2777
2789

بچه ها شوهرم تصادف کرده ماشین ب ماشین شوهرم از فرعی می‌رفته ب اصلی  سه راه بوده  بعد چون بغل کوچه ماشین پارک بوده  اونیکه ک از اصلی میومده  خیلی خیلی از کنار  با سرعت میومده شوهر منم سر کوچه مایل ب وسط  ایست داشته  اونیکه  از اصلی میومده ماشینش خورده ب سپر  ماشین ما سپر رو کنده اصلا ب گلگیر نخورده بنظر شما  میشه چون  فقط ب گلگیر خورده  اون مقصر شه یا چون شوهر من از فرعی  می‌رفته ب اصلی شوهر من مقصره؟ 

و اینکه جفت شون گواهینامه نداشتن اول ب پلیس خبر ندادن ک هرکس خرج ماشین خودش بده حالا اونطرف اومده میگه بگیم زنامون ک گواهینامه  دارن پشت فرمون بودن. خب اینجوری شوهر من مقصر نمیشه؟!!! و دوم اینکه امکان داره بفهمن ک دروغ گفتیم و آقایون پشت فرمون بودن؟ 

مقصر هم باشن بیمه میده🤭 مگه اینکه تا حالا از بیمه استفاده نکرده باشید بخواهید از تخفیف استفاده کنید

این ۸۳ که تو اسممه سال تولدم نیس خیلی پیرتر از این حرفام🤣 ۸۳ به میلادی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره شما مقصر میشید

توافق کنید برید

هر کس ماشین خودشو تعمیر کنه و تمام به دردسرش نمیارزه

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

خب میدونی کدوم مون مقصر حساب میشیم با این توصیفی ک کردم؟ 

همسر شما چون از فرعی میومده 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
مقصر هم باشن بیمه میده🤭 مگه اینکه تا حالا از بیمه استفاده نکرده باشید بخواهید از تخفیف استفاده کنید

ن دیگه وقتی مقصر صد درصد ما باشیم  خسارت ماشین اونا از برگ بیمه ما میره. خسارت ماشین خودمون ک گردن خودمونه 

و به نظرم شما حساب کنید کدوم روش براتون کم هزینه تر و راحت تره بیمه تون تا چه سقفی خسارت میده و ماشین اون آقا چه قدر خسارت برداشته به نظرم اون فکر همه چیو کرده و بعد پیشنها جابجایی داده