2777
2789

من گفتم مرسی اون روز دلداریم دادی هوامو داشتی.... بعد هول شده بود بیچاره

داشتیم حرف میزدیم گف عشق منی😳😯

پشمااااام

خیلیم جدی بود اصن شوخی نمیکرد.... حتی تیکه کلامشم نیست.... قشنگ معلوم بود جدی گف

قبلنم گف تو نخواستی من باشم برات.... میگف تو از همه بهتری... 

بخاطر تو تو روی همه وایمسیتم 

😮

ینی از من خوشش میاد؟ 

بنده زبان خصوصی تدریس میکنم مجازی. ساعتی ۵۰ اگر خواستید در خدمتم پیام بدید یا درخواست دوستی بدید هماهنگ کنیم

وقتایی ام ک ناراحتم همش حواسش بهم هست.... خیلی نگران من بود اون روز..... کلا همه چیز من یادش میمونه حواسش خیلی بهم هست..... من قشنگ میفهمم فکرش پیش منه..... همیشه میگف کاری داشتی ب خودم بگو 

بنده زبان خصوصی تدریس میکنم مجازی. ساعتی ۵۰ اگر خواستید در خدمتم پیام بدید یا درخواست دوستی بدید هماهنگ کنیم

پشمام فقط.....

ن بابا خوشش نمیاد همه از من بدشون میاد

سگ از من خوشش میاد😂🤌🏿

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هم می‌تونه عاشق باشه هم می‌تونه خالی ببنده خودت بهتر میشناسیش فک کن کدومشه

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

نه این عاشق نیست می خواد بازیت بده

چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!

ببین بعضی ها کلا اخلاقشون اینطوریه هاااا و عشق منی هم تیکه کلام میتونه باشه اگر خوشش اومده باشه میاد مستقیم میشه دیوونس مگه کسی رو آدم دوس داشته باشه و رابطه دوستانه یا حالا باهم حرف بزنن و نگه🥲😂