2777
2789
عنوان

شوهرم میگه بیابریم خـونه بابام باننه بابام اشتی کن

| مشاهده متن کامل بحث + 2211 بازدید | 63 پست
اخه من دوس ندارم شوهرم با خونوادم قهر باشه اینجوری اصن خوب نمیشه اگرم نخوام با خونوادش اشتی کنم اونم ...

عزیزم به نظرم برو یکم هم برای سیاست باهاشون مهربون باش اگه نری باز شوهرتو پر میکنن و شوهرتم خونه مادرت اینا نمی یاد گذشت کن خودت ارومتر میشی تنفر و دلخوری بیشتر خودتو داغون میکنه ولی رفت و امد کم باشه و حرمت نگه دارید هم شما هم شوهرت

بلد نیسم ازین سیاست ها اگه من این چیزارو میدونسم وضعم این نبود

یاد بگیر خواهر 

من اینقددددددد سادگی کردمممممم تا همینم یاد بگیرم بازم خیلی جاها سادم 

و اینکه خیلییی ذکر بگو یاعزیز 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدرم طول عمردارن

خیلییی مادر بزرگو پدر بزرگشو ببینی اصن بهشون نمیخوره نوه ای ب سن شوهرم داشته باشن انقد جوون موندن

اگه اینا مسلمونن                                                 یارب کافرم کن😏
عزیزم به نظرم برو یکم هم برای سیاست باهاشون مهربون باش اگه نری باز شوهرتو پر میکنن و شوهرتم خونه ماد ...

نمیدونم بخدا باید چ کنم بین دوراهی موندم😔

پدرشوهر منم داییمه

چون فامیلید کوتاه بیا

چون نمیشه تا آخر قهر بمونید فردا خیر و شر در راهه

پس برو اما بشدت سنگین رفتار کن 

و کلا خودتو دست کم نگیر

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
خخ.حتمازندگیشون خوش میگزره والااطرافای مادیگه پدربزرگ مادربزرگ نیست

اره خیلی خوش شانسن همه دختراشون خوشبخبتن

چون فامیلید کوتاه بیا چون نمیشه تا آخر قهر بمونید فردا خیر و شر در راهه پس برو اما بشدت سنگین رفتا ...

من فردا ب مامانمم بگم ببینم اون چی میگه اون ک صددرصد میگه برو

احساس می کنم شوهرت از پدرش حساب میبره

خیلی بخدا پدرشوهرم منو میزد این میگف بابا بیشتر بزن ینی برده پدرشه پدرش یه چاقو بده دستش بگه زنتو بکش بدون هیچ فکری این کارو میکنه

نمیدونم بخدا باید چ کنم بین دوراهی موندم😔

منم خانواده همسرم خیلی اذیتم کردم ولی به خاطر شوهرم میرم و به کارای قبلشون فکر نمی کنم خودمم سنم بالا رفته پخت تر عمل میکنم اول ببین شوهرت از دل خانوادت در می یاره بعد شما هم برو پیش خانوادش

اونم نمیره دیگه خونه مامانم اینا دوس دارم شب یلدا با شوهرم برم خونه مامانم 

من جای تو بودم حقیقتا نمی‌رفتم مخصوصا اینکه کتک کاری و توهین به مادر بوده،حاضر بودم قید رفت و آمد شوهرم خونه مادرم زده بشه ولی عزت نفس خودمو خانوادمو حفظ میکردم