2777
2789

هیچوقت

کوچکترین حرف بزنم ک احساس کنم دلشو شکستم تا ماه ها از یادم نمیره و گریم میگیره

..وزن شروع رژیم خودسر۷۵کیلو..وزن شروع رژیم باگروه۶۸..وزن شروع دوباره رژیم۶۵ ...هدف اول ۶۰...هدف دوم ۵۸تاریخ شروع رژیم باکالری۱۳۰۰ جمعه۹ابان۱۴۰۰... بازی تموم نمیشه تاوقتی ک برنده بشم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درحدی ک دوساله ندیدمش🤣

بعدفوت مادرخدابیامرزم ماهم کلاقطع ارتباطیم 40مامانم نشده بود رفت زن گرفت خداازش نگذره خیلی ظلم هابهمون کردمنت یه لقمه نونش همیشه بالاسرمون بودولی واسه زن جدیدش کم نذاشته

Dunyada olumden baskasi yalan

یبار خیلی بد با هم بحثمون شد ، سر اینکه ی شب ما همینجوری نشسته بودیم و یکی از دوستاش از صبح زنگ زده بود که آره ما داریم میایم طرف شما و اینا ، بابام اصرار اصرار که نه بیاین خونه ما و فلان ، مامانم همون روز فشارش بالا بود خیلی حالش خوب نبود، آقا ۸ شب بابام دوباره زنگ زد بهشون ( آخه چرا اینقدر پیگیر مرد حسابی://) که نه حتما بیاین ، حالا این دوست بابام و زنش که میگم من که اصلا ندیده بودمشون هیچ رفت و آمدی هم نداشتیم و از نظر فرهنگ و عقیده هم زمین تا آسمون با ما تفاوت دارن ، در واقع وکیل بابام هست 

آقا اینم قبول کرد و گفت ما میایم ، حالا هشت شب ، من و مامانم فرداش برنامه استخر داشتیم ، شامم هیچی حاضر نبود 😐😐

مامانم ساکت هیچی نگفت ، من حرصم گرفت گفتم الان واجب بود دعوت کنی ؟!! بابامم عصبی شد داد و بیداد که به تو چه به تو ربطی داره ، خلاصه سرتون درد نیارم بد به تیپ و تاپ هم زدیم 

کل اون مدتی که اونا خونمون بودن من و بابام قهر بودیم بعدشم که رفتن همینطور ، من اینقدر عصبی بودم که معده درد شدید گرفتم ، تو بازه امتحانام بود 

حالا نکته اینجاست که زنه مریض بود اومد خونه ما ( قبلش مشهد بودن رفته بودن حرم ) و بعدش که رفتن هممون بد مریض شدیم :)))

بارون متوقف میشه ، شب میگذره .. درد و رنج محو میشه ولی امید هیچوقت اونقدر گم نمیشه که نشه پیداش کرد ..🌱

اره همیشه رومخه الانم ک داغ دیده بدترهفته ای یبارمیرم ابروموجلوخانواده شوهرم برده برای بچه اولم سیسمونی کم داددسرعروسیم خدم طلاگرفتم ولی برای دامادبزرگه ک بچه خاهرش بودسنگ تموم گذاشت طی

لطفابرای شادی روح برادرم امیرحسین جان یک صلوات میفرسین🙏
بعدفوت مادرخدابیامرزم ماهم کلاقطع ارتباطیم 40مامانم نشده بود رفت زن گرفت خداازش نگذره خیلی ظلم هابهم ...

خدارحمتشون کنه عزیزم♥

اره بعضیا فقط اسم پدرو یدک میکشن خداروشکر دوساله منو مادرمو خواهرم جدازندگی میکنیم راحتیم

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥
خدارحمتشون کنه عزیزم♥ اره بعضیا فقط اسم پدرو یدک میکشن خداروشکر دوساله منو مادرمو خواهرم جدازندگی م ...

قربونت برم اجی گلم. 

الهی ک همیشه سایه مادرگلتون بالاسرتون باشه وهمتون عاقبت بخیرشین 

Dunyada olumden baskasi yalan
قربونت برم اجی گلم.  الهی ک همیشه سایه مادرگلتون بالاسرتون باشه وهمتون عاقبت بخیرشن

مرسی عزیزدلم همچنین😘😘♥

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥