الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفتهای، همیشه دعا می کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است! اگه امضام میخونی لطفا دعا کن منم برم پیش مامانم
یه آدم درونگرا بود با یعالمه رفتارای خاص..خیلی دوسش داشتم اونم دوسم داشت...ولی تحمل دنیای اون برام سخت بود..چند سال باهم بودیم و تا یجاهایی اونم تغییر کرد..ولی دیگه نتونستم ادامه بدم و تمومش کردم...الانم عاشق همسرم و خونوادمم و دیگه اونو فراموش کردم..تنها عشق و عاشقیم بود اما با یه آدم اشتباه...
نمیشه بهم برسیم اینا حرف من قبل خودم نزدیک 6 سال با یه نفر بودم ولی تلاش انچنانی واسم نکرد راحت بیخیال من شد خیلی واسم سخت خلاصه بعدش با همسرم آشنا شدم وقتی جدی شد قضیه بهش گفتم من خانواده ام مخالف گفت راضی شون میکنم واقعا هم همین شد با کلی سختی بهم رسیدیم چند بار اومد و رفت خانواده ام به عالمه شرط که گفت هرچی باشه قبول میکنم فقط رضایت بدین اینا نگفتم که بگم من خیلی خواستنی ام ولی کسی کسی واقعا بخواد نمیشه و قسمت نیست و اینا حرفه