2777
2789

منم توی این دوره خیلی سرم درد میکرد 

الان دیگه مشکلی ندارم 

فقط سر درد داری یا چیز های دیگه هم هست؟

درلحظه زندگی کن 👌💪💪خیلی چیزها اصلا ارزش ناراحتی و غصه تو نداره و دیگه اشتباهات گذشته رو تکرار نکن و ازشون درس بگیر و تلاش کن و به خدا توکل کن که اون برات بهترین هارو رقم میزنه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من ک زیاد استفاده نمیکنم قبلاً میگفتم شاید از گوشی باشه گوشی رو ک خیلی کم کردم هم فایده نداشت

عزیزم پس دکتر برو یه چکاب بشو..منم‌سردرد های بدی میشم بعضی ها میگن ممکنه از چشمام باشه ضعیف شده باشه منم تنبلم دمتر نرفتم ببینم چمه

ن فقط سرم درد میگیره

سعی کن با دستت ماساژ بدی با انگشت شستت قسمت وسط ابرو هاتو دراز کش اروم اروم فشار بده زیاد نه

یا روی شقیقه هات همینجوری 

اینکارم میکنی چشماتو ببند 

با گوشی هم زیاد کار نکن 

اگه جواب نداد مسکن بخور 

درلحظه زندگی کن 👌💪💪خیلی چیزها اصلا ارزش ناراحتی و غصه تو نداره و دیگه اشتباهات گذشته رو تکرار نکن و ازشون درس بگیر و تلاش کن و به خدا توکل کن که اون برات بهترین هارو رقم میزنه 
سعی کن با دستت ماساژ بدی با انگشت شستت قسمت وسط ابرو هاتو دراز کش اروم اروم فشار بده زیاد نه یا روی ...

ممنون عزیزم زیاد گوشی استفاده نمیکنم

میکنم اینقدر خوردم ک دیگه جواب نمیده باید قوی بخورم

ممنون عزیزم زیاد گوشی استفاده نمیکنم میکنم اینقدر خوردم ک دیگه جواب نمیده باید قوی بخورم

پس قرص هم خوردی خوب نشدی 

پس یه دکتر برو عمومی هم باشه مهم نیست