2777
2789
عنوان

همه بهم تیکه میندازن

359 بازدید | 18 پست

بچه ها من امسال دانشگاه قبول شدم ولی خب اون رشته هایی ک اکثرمادرپدرای ایرانی دوسشون دارنو نه

یه رشته ک از نظر استادام وکسایی ک واقعا سردرگیارن ازدرس رشته خوبیه 

نمیخوام بگم رشتمو

همه بهم تیکه میندازن که اره چرا اون رشته چرا این رشته 

پشت کنکور موندی خونه خوردی خوابیدی

بخدا اینطوری نبوده وقتی ب دوران پشت کنکور و درس خوندنم فکر میکنم دلم میترکه حس میکنم همه تلاشامو میبرن زیر سوال انگیزمو میگیرن احساس پوچی میکنم اصلا نمیتونم ب حرفاشون توجه نکنم هم خانواده هم بقیه حالم خیلی بده خیلی دوسدارم خودنو بکشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به درک بزار هر چی میخان بگن تو کارخودتو بکن

من یک ملکه  هستم....ملکه  "خودم "   ....به خودم احترام میزارم و برای خودم ارزش قائلم.....کاربری قبلیم ترکید😭"شهرزاد قصه هاااااام" سابق هستم...

به منم زیاد گفتن ولش کن من که به کتفمه

اون همه سختی کشیدم تو دوران کنکورم کسی نبود حالاهم غلط میکنن چیزی بگن

وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️

حرفشون واست مهم نباشه هر رشته ایی رفتی خوب کردی چون تو با اون رشته حال میکنی و توش موفق تری.

هر کسی ام بهت گفت چرا رفتی فلان رشته بگو من واسه علاقم رفتم نه پول یا هرچیز دیگه اگه فلان رشته خوبه شما برو

گور پدر بقیه عزیزم اصلا اهمیت نده. واقعا توی این دوره قبول شدن رشته های پزشکی و پیراپزشکی کار راحتی نیست از بس که سهمیه ها زیاده و صندلی میفروشن و مافیای کنکور که دیگه صدر لیسته . تو زحمت خودت رو کشیدی . هرکسی حرف زد بهت بگو من تلاشم رو کردم شما اگه ناراحتی برو خودت بشین بخون ببینم قبول میشی یا نه. اجازه نده کسی به خودش جرات بده زحماتت رو ببره زیر سوال 

لطفاً درخواست دوستی ندین دوستان🙏🏻