الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ن دیگه دربست فقط خودتو باید برسونه مقصد ن اینکه مسافر بزنه😅
آخه قبل اینکه من بخوام سوار شم سه نفر نشسته بودن من نمیدونستم ماشینش پره گفتم دربست گفت بشین به ناچار سوار شدم فکر کردم چون اونا بین راه پیاده شدن و مسیر من طولانی تر بوده پس باید پول کامل رو میدادم🤦🏻♀️ البته به خود راننده هم گفتم باید کمتر بگیری وقتی اینهمه آدم سوار کردی چرت و پرت گفت قبول نکرد 😑
نبایدمیذاشتی کسیوسوارکنه تذکرمیدادی پیاده میشدی دربست گرفتی حق مسافرسوارکردن نداره دیده ساده ای اونم ...
آخه قبل اینکه من بخوام سوار شم سه نفر نشسته بودن من نمیدونستم ماشینش پره گفتم دربست گفت بشین به ناچار سوار شدم فکر کردم چون اونا بین راه پیاده شدن و مسیر من طولانی تر بوده پس باید پول کامل رو میدادم🤦🏻♀️ البته به خود راننده هم گفتم باید کمتر بگیری وقتی اینهمه آدم سوار کردی چرت و پرت گفت قبول نکرد 😑