2777
2789
عنوان

پول تاکسی 😐

167 بازدید | 11 پست

وقتی تاکسی دربست میگیریم ولی راننده ۴ نفر سوار می‌کنه باید هزینه دربست رو بگیره؟؟ البته سه نفر دیگه بین راه پیاده شدن...

تا حالا تاکسی نگرفتم نمیدونم😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن دیگه دربست فقط خودتو باید برسونه مقصد ن اینکه مسافر بزنه😅

آخه قبل اینکه من بخوام سوار شم سه نفر نشسته بودن
من نمی‌دونستم ماشینش پره گفتم دربست گفت بشین به ناچار سوار شدم
فکر کردم چون اونا بین راه پیاده شدن و مسیر من طولانی تر بوده پس باید پول کامل رو میدادم🤦🏻‍♀️
البته به خود راننده هم گفتم باید کمتر بگیری وقتی اینهمه آدم سوار کردی  چرت و پرت گفت قبول نکرد 😑

نبایدمیذاشتی کسیوسوارکنه تذکرمیدادی پیاده میشدی دربست گرفتی حق مسافرسوارکردن نداره دیده ساده ای اونم ...

آخه قبل اینکه من بخوام سوار شم سه نفر نشسته بودن
من نمی‌دونستم ماشینش پره گفتم دربست گفت بشین به ناچار سوار شدم
فکر کردم چون اونا بین راه پیاده شدن و مسیر من طولانی تر بوده پس باید پول کامل رو میدادم🤦🏻‍♀️
البته به خود راننده هم گفتم باید کمتر بگیری وقتی اینهمه آدم سوار کردی  چرت و پرت گفت قبول نکرد 😑

آخه قبل اینکه من بخوام سوار شم سه نفر نشسته بودن من نمی‌دونستم ماشینش پره گفتم دربست گفت بشین به ناچ ...

ملت چ جوری پول حرووم میخورن 🤬

فدای سرت شد تجربه ازین ببعد خواستی دربست بگیری باید فقط خودت مسافرش باشی تا مقصد وگرنه فقط کرایه ۱ نفرو حساب کن

نـــور بر تاریکی پیـــروز است... ✨
آخه قبل اینکه من بخوام سوار شم سه نفر نشسته بودن من نمی‌دونستم ماشینش پره گفتم دربست گفت بشین به ناچ ...

اهان فکرکردم بعدتوسوارکرده!اماوقتی دربست میخوای سوارماشینی شوک مسافرنداره

Dunyada olumden baskasi yalan

بعدم اینجور مواقع اسنپ بگیر تعرفه هاشم بهتره این مشکلاتم نداره 

نـــور بر تاریکی پیـــروز است... ✨