2777
2789

بچه ها من زیاد از خونه بیرون نمیرم مگراینکه برم نون بگیرم

یا مغازه یه روز داشتم از مغازه میومد خونه که یه دختر بچه که ۱۰ ۱۱ سالش بود دوید تو بغلم گفت خاله تو خیلی خوشگلی 😇

و 

امروز ساعت چهار بود تو کوچه یه دختر ۸ ساله رو دیدم بهش یه لبخند زدم اونم یه لبخند زد و سری گفت خاله شما خیلی خوشگلی منم گفتم و همچنین تو عزیزم

بچه‌ها اینم بگم من اصلا نمیگم خوشگلم و همیشه حساس میکنم قیافم خوب نیس 😑

میری تو گذشته تو خاطرات یاد حرفاش میوفتی مثل همون موقع ذوق میکنی میخندی انگار داره الان اتفاق میوفته بعد یهو به خودت میای میبینی همش مال گذشتس اونجاست که بد میشکنی😑

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره ..

یکی ام خانم بود حتی گفت تو چقدر زیبایی ..

گفت کف دستتو بده دادم ..

گفت پولدار میشی و.. ولی حسرت پسر بچه دلت میمونه حالمو زد رف  

کَلآغ هَر کآری میکَرد قَشَنگ نِمیشُد .. دآد میزَد میگُفت طآووس خَرابه .. وقتی بهت گفتم بای بای یعنی دیگه جوابتو نمیدم اعلان پیامتم بیاد در جا پاکش میکنم اصلا نمیخونم  حالا تو هی ریپ بزن پاره شی🤣حوصله بحث رو ندارم اگه چیزی گفتی و جوابتو ندادم بدون ارزش وقتمو نداری از همین جا بهت میگم بای بای هانی🖐️                                         ایمانِتون‌بویِ‌گناه‌میده………………!  (درخواست نمیپزیدم جز دوستانم)                       
چند وقت پیش یعنی چند سال پیش ...ی دختر بچه ۷.۸ ساله گفت خیلی خوشگلی 🥲

خیلی حس خوبیه😇🙃

میری تو گذشته تو خاطرات یاد حرفاش میوفتی مثل همون موقع ذوق میکنی میخندی انگار داره الان اتفاق میوفته بعد یهو به خودت میای میبینی همش مال گذشتس اونجاست که بد میشکنی😑

دختر نه ولی پسر بچه گفته تو خیلی خوشگلی میخام یه زن مث تو بگیرم😐😂

اگه بخوام وضعیتمو توصیف کنم..                                  باید بگم دریا طوفانیه، قایق سوراخه،پارو شکسته ...          ولی انگیزه زیاده ،خیلی زیاد:)
رفته بودم استخر یه دختر بچه ناز داشتم نگاه میکردم میگفتم چه گوگولیه . گفت خاله چه خوشگلی شما

ای جانم ♥️