2777
2789
عنوان

تا حالا شده یه دختر بچه بهتون بگه خیلی خوشگلی😇🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 963 بازدید | 86 پست

بچه‌ها معمولا از سر مهربونی میگن.

به منم خیلی میگن ولی نه تنها خوشگل نیستم بلکه پوستمم خرابه. منتها چون مهربون و پرانرژی باهاشون برخورد میکنم عوض تشکر اینجور میگن.

کسی که ادب می‌کارد، دوستی درو می‌کند؛ و کسی که مهربانی می‌کارد، عشق گردآوری می‌کند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر بچه گفته ولی دختر نه💔😂

🥰😇

میری تو گذشته تو خاطرات یاد حرفاش میوفتی مثل همون موقع ذوق میکنی میخندی انگار داره الان اتفاق میوفته بعد یهو به خودت میای میبینی همش مال گذشتس اونجاست که بد میشکنی😑

دختر خودم هر روز بهم میگه 😂 . اها ی روز داشتم از مدرسه می‌آوردم دخترمو از در یه مدرسه دیگ رد می‌شدیم دخترم صدام زد مامان . یه دختره در مدرسه بود ب دوستاش گفت ببینید چه مامان قشنگیه خوشم امد . منم خر کیف شدم 😂😂

چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !?       که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .

عار همیش بهم میگن بچه ها که شبی السا انا هستم😕 ولی بنظر خودم شبی پرنسس غورباقه ام😶

دیوونه حتما خوشگلی 

میری تو گذشته تو خاطرات یاد حرفاش میوفتی مثل همون موقع ذوق میکنی میخندی انگار داره الان اتفاق میوفته بعد یهو به خودت میای میبینی همش مال گذشتس اونجاست که بد میشکنی😑

بله دبیرستانی ک بودم از سالن زدم بیرون ، شلوغ بود کلا چون زنگ آخر بود

دیدم یهو یکی دستمو گرفته 

دیدم ی دختر بچست بهم خیلی آروم گفت خوشگلی🥺🥲😂😂 چشام قلبی شدن از صدای نازش 

گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱   •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★    

نه ولی یبار سرخاک که خیلی داشتم گریه میکردم‌تنهام بودم یه دختر ۵ یا ۶ ساله اومد اشکامو پاک کزد خیلی حس خوبی بهم دست داد

امیرعلی من تو در وجود من ریشه کرده ای تو یه تیکه از قلبمی که همه جا با خودم دارمت 🖤

اره یکیشون گفت  وای کاش تو مامانم بودی. بعد مادر پدرشم پیش من بودن. من کلی خجالت کشیدم 😂😂😂😂😂

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند
اره .. یکی ام خانم بود حتی گفت تو چقدر زیبایی .. گفت کف دستتو بده دادم .. گفت پولدار میشی و.. ولی ...

راست گفت یانه😅😆