2777
2789

چن روز پیش رفتم برای مصاحبه و یک شیفتشو کامل موندم گفت بمون و بعدش که رفتم خونه گفتم عصر بیام  گفت منتظر تماسم باش

الانم میخوام بهش پیام بدم که منتظر تماس باشم یا برم سراغ یک کار دیگه

چون حقیقتش خوشم نمیاد وقتی تماس بگیرن بهشون بگم جایی مشغولم و از طرفی دوس ندارم بلاتکلیف باشم

متنی میخوام ک محترمانه و بادبانه باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی گفتن منتظر تماس باش بهتره باشی و دوباره پیگیر نشید اگر صبور نیستی میتونی بری دنبال ی کار دیگه

اخه گلم چند روز گذشته و کار دیگه پیدا کردم کلا پرستیژش خیلی بالا بود و همش میترسم برم شغل دیگه یهو بم زنگ بزنن که بیا خیلی اشترس گرفتم

سلام وقت بخیر

ببخشید شما تماس نگرفتید من پبام دادم

چیشد؟ 

لطفا اطلاع بدید بهم تصمیمتون رو 

ممنون میشم

لطفا برای حفظ آبروم دعا کنید 😭

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
اخه گلم چند روز گذشته و کار دیگه پیدا کردم کلا پرستیژش خیلی بالا بود و همش میترسم برم شغل دیگه یهو ب ...

اگر چند روز از حرفشون گذشته خب میتونی ی پیگیری بکنی

جای دیگه هم سر بزنی اشکالی نداره

شاید از محیط اونجا بیشتر خوشت اومد

اگر چند روز از حرفشون گذشته خب میتونی ی پیگیری بکنی جای دیگه هم سر بزنی اشکالی نداره شاید از محیط ...

اره عزیزم همون پی گیری میخوام بکنم ولی نمیدونم چطور مودبانه صحبت کنم و رسمی باشه میتونی توی نوشتن کمکم کنی؟

جایی که میخوام برم فروشندگی لوازم ارایشیه

اما اون قبلی لوازم خانگی بود و همش میترسم اینا بم زنگ بزنن و من فرصتو بسوزونم

برای همین قبل رفتن جای دیگه دوس دارم پی گیری کنم

اره عزیزم همون پی گیری میخوام بکنم ولی نمیدونم چطور مودبانه صحبت کنم و رسمی باشه میتونی توی نوشتن کم ...

بگو

سلام خانم.... ولی هستم

قبلا در تاریخ.... بابت کار تو مجموعه شما حضور داشتم. الان میخواستم نتیجه نهایی رو ازتون جویا بشم که میتونم در فروشگاه شما همکاری داشته باشم یا خیر