2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیشد عمل نکنن حالا؟

خیلی دیر تشخیص دادن . بعد دکترش گفت به نخاعت خیلی فشار اومده و نازک شده . دستاشم بی حس شده بود. چون وضعیتش بد بود بدون نوبت دکتر قبول کرد عملش کنه

سلامت باشید 🙏 مکانیک

منم خیلی گردن درد میگیرم. نمیدونم دیسک کمر دارم یا دیسک گردن. کلا کمرم از گردن تا پایین میگیره شدید و دردناک . راه زیاد نمیتونم برم. خم زیاد نمیتونم بشم. دستام همیشه درد میکنه .‌گردنم همیشه باید تکون بدم قرچ قرچ صدا بده

منم خیلی گردن درد میگیرم. نمیدونم دیسک کمر دارم یا دیسک گردن. کلا کمرم از گردن تا پایین میگیره شدید ...

حتما برو دکتر. شوهر منم قولنج گردنش زیاد میشکست. کتفش زیاد درد میومد . تو مراحل اول . چند سال پیش. دکتر میرفت میگفتن از کار زیاده با قرص تقویتی ردش میکردن. باعث شد که الان این قدر شدید بشه....

عملش خیلی خوب بود. فقط شب اول تو بیمارستان خیلی اذیت شد. بعدش درداش کم بود یک هفته بعد هم کلا پاشد&n ...

سلام الان حالشون خوبه ؟؟شوهرتون چند سالشه الان هنوز شغلش همون مکانیکیه؟هزینه هاشم اگ بگید ممنونتون میشم دولتی یا خصوصی با بیمه چقدر میشه🙏🏼

سلام الان حالشون خوبه ؟؟شوهرتون چند سالشه الان هنوز شغلش همون مکانیکیه؟هزینه هاشم اگ بگید ممنونتون م ...

سلام بله خوبن. کارشون تغییر دادن راننده است الان. هزینه اش رایگان بود بیمارستان دولتی عمل کرد