2777
2789

من وشوهرم جداشدیم یمدت پیش مادر شوهرم باهاش بحثم شد برگشته میگه تو دختر ول و بیصاحابی هستی ( منظورش این بود رل بودم با شوهرم قبل ازدواج ) میگفت تو هی پسر مارو ول نکردی و منم خوب از خجالتش در اومدم حتی رفتن شکایتم کردن 😅

الان شوهرم پیام داده میگه بیا ببینمت یعالمه لباس و پوشک و اینا واسه بچمون گرفته میگه بعد دادگاه یساعت پیشم بمون اینارم ببر منم گفتم برم شاید هی راضیش کردم شکایتو پس گرفتن و وسیله هارم میگیرم مادرشوهرمم خودشو جر میده اگ برم 😂  چون زورش میاد همیشه اولویت شوهرم بودم

خونوادم میگن حق نداری بری اون یعالمه حرف بهت زده شکایتت کرده باز میگن تو بی صاحابی دوباره رفتی با پسرشون 

چیکار کنم برم ؟؟؟؟

علت طلاقم : قرص خوردن و خیانت و فقر

من دارم واسه استخدامی میخونم زورم میاد سوپیشینه واسم بزنن اونم برا دوتا فوش دیگ هیچ جا نمیتونم برم سرکار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرو دوست داره؟ تا حالا بهت نگفته؟  برگرد

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

من تو اولین تایپیکم یه اسکرین و سرچ شده ها رو گذاشتم ( در مورد قسمت در ازدواج و ستاره ی بخت باهم جفت هست یا نه از طریق حروف ابجد ) یعنی همون عکس زمینه صورتی  + مفصل تر که  اهورا مشکان ازدواج است 

اگه نمیتونی حساب کنی بهم درخواست دوستی بده من حساب کنم 

اگه قسمت بودید بهت میگم ( و خودت هم ، برگرد پیش شوهرت ؛؛؛ و غسل اویس قرنی بگیر 

غسل زیبایی زلیخا 

ذکر یاودود روزی ۱۰۱ بار ( یا ۱۰۰۱ ) بار بخون و فوت کن به چیز شیرین و زن و شوهر از آن بخورند 

قرائت سوره ی طلاق و مزمل و نساء البته نساء کمی طولانیه .

* هر روز هم زیارت عاشورا و علقمه و معراج پشت سر هم بخون خیلی خیلی عالیه این دعای معراج علقمه هم حصاریه که باعث میشه آدمای بد ازت دور بشن 

من تو اولین تایپیکم یه اسکرین و سرچ شده ها رو گذاشتم ( در مورد قسمت در ازدواج و ستاره ی بخت باهم جفت ...

بخدا زیاد میخونم اینارو ک میگی یمدته خستم گذاشتم کنار  ستاره جفت و اینا چیه