2777
2789
عنوان

وای بچه ها برم پیش شوهر سابقم یا نه 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 23 پست
بخدا زیاد میخونم اینارو ک میگی یمدته خستم گذاشتم کنار  ستاره جفت و اینا چیه

حساب کردن یعنی اول اسم طرفین و مادرانشان را به ابجد کبیر در می آوریم ؛ ملاک اسم شناسنامه ای است اما اسم شناسنامه ای تفاسیری داره یعنی ۲ تا عکس ( توجه کنید گچپژ حذف است + 

و 

و بعد که اسم شناسنامه ای رو با ۲ تا عکس بالایی مطابقت دادی 

این کارو کن‌

چرا گفته همیشه میگه همین الانشم دارم میرم اینو بشنوم باز صدبار واسطه فرستاده  

چرا برنمیگردی؟

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حساب کردن یعنی اول اسم طرفین و مادرانشان را به ابجد کبیر در می آوریم ؛ ملاک اسم شناسنامه ای است اما ...

خب امتحان کردن البته آنلاین حساب کردم گفت ستارتون جفته به هم میرسید 

حالا چی میشه؟؟؟

بخدا زیاد میخونم اینارو ک میگی یمدته خستم گذاشتم کنار  ستاره جفت و اینا چیه

بعضیا میگن اسم رو که نمیشه جمع کرد ، پس اول باید اون اسمو از طریق حروف ابجد ( کبیر و صغیر مخصوصا ابجد کبیر ) به عدد تبدیل کرد 

**********&&&&&&&**********

***********&&&&&&************

و این اسکرین رو از اهورا مشکان ازدواج تیتری که در تاریخ ۲۰ اسفند ۸۹ ثبت شده،  گرفتم . 

( محاسبه ی ابن سینا ) در مورد کیفیت زندگی زن و مرد بدون نام مادرانشان آنطور که صدا می زنند نه آنطور که نوشته میشود مثلا : 

* الهه میشه الاهه ابجد کبیر الاهِ " چون ه آخر در الاهه تلفظ نمیشه پس میشه الاه " را در میاریم ( الاه : الف + ل + الف + ه ) 

* ابوالفضل میشه ابلفضل ، ام البنین میشه ام لبنین ،  ابوالحسن میشه ابولحسن ، 

* گچپژ هم که حذف است مقلا پری میشه ری ابجد ری را در میاریم،  پژمان میشه مان،  گلچهره میشه لهره ، پریچهر میشه ریهر،  و ... 

* کبری میشه کبرا،  صغری میشه صغرا،  مجتبی میشه مجتبا و... 

* فائزه میشه فاءزه ( همزه ، الف محسوب میشه یعنی فاازِ ، چون ه آخر تلفظ نمیشه  ( ف + الف + الف + ز) 

مائده میشه ماءده ( همزه ، الف محسوب میشه یعنی ماادِ ، چون ه آخر تلفظ نمیشه پس مائده میشه ماادِ ( م + الف + الف + د ) 

خب امتحان کردن البته آنلاین حساب کردم گفت ستارتون جفته به هم میرسید   حالا چی میشه؟؟؟

البته فقط تقسیم بر عدد پنج کافی نیست ( یعنی همون عکس زمینه صورتی ) 

* در اهورا مشکان ازدواج تیتری که در تاریخ ۲۰ اسفند ۸۹ ثبت شده ) لوح اختلاط + لوح وصال یا فراق که با ابجد صغیر حساب میشه باقیمانده اگر در لوح وصال است و ادامه ی عشق میسر است،  باقیمانده اگر در لوح فراق باشد خواه ناخواه به متارکه برسد 

حرمت های بینمون خیلی شکسته  البته اونا عین خیالشون نیس خونواده من سخت گیرن

میفهممت

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

منظورت از دلیل طلاق قرص خوردن چی بود؟