دخی_تاجی مدیر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 644 عنوان مادر هایی ک بچه دختر دارن... | مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 40 پست واقعا دختر هایی ک بابایی میشن حسودی نمیکنین 😂💔من حس میکنم به اینکه دخترم باباش بیشتر از من دوست داره و باهم دست به یکی کنن دیوونم میکنه 😂💔😭 نمیدونمم چیکار کنم 1402/09/28 | 14:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الهامتونممم عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 7033 عههه توام اینجوری ؟😂 بلی 😅 هرچی باهام سردتر برخورد کرد بیشتر عاشقش شدم 🖇️🖤کولرمونو میگم 🤪
نیلو282 عضویت: 1393/03/12 تعداد پست: 5844 نه اتفاقا لذت میبرم .البته پسر من خیلی مامانی بود الان که البته بزرگ شده ولی معمولا دو جبهه میشیم برای شوخی و حالگیری
دخی_تاجی مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 644 نزدیک شوهرم بشم گریه میکنه بت همه وسایلامم کار داره فقط از اذیتاش عاصی میشم وگرنه شوهر ... وااای خداااا حلال تو دلت دخترررر من بودم گریه میکردم با جفتشوون قهر میکردم 😂
نائنگیتونمممممممم عضویت: 1402/07/07 تعداد پست: 2453 وااای خداااا حلال تو دلت دخترررر من بودم گریه میکردم با جفتشوون قهر میکردم 😂 اگ چیزی ام بگم شوخیه 😁ن ب دل نمیگیرم بی #ط پرواز همیشه محکوم به سقوطه ..پر از حرفای نگفته دل پر ...
دخی_تاجی مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 644 این حس بین اقایونی که بچه پسر دارنم هست😐من چند روز پیش قربون صدقه عکس سونو نینی رفتم شوهرم قهر کرد& ... واااای 😂😂😂😂😂😂💔 خو اخه واقعا حس بدیه نمیدونم باید چیکار کنم خوب شم هرچی بیشتر نشون بدم مهمه بدتر اذیتتتم میکنن😂😂😂😂
سپهرsephrمامانشم عضویت: 1402/05/17 تعداد پست: 4499 من خودم بابایی ام به شدت تو هر شرایط طرف بابام هستم خودمم دو تا دختر دارم دخترام میانه رو هستن ۵۰ :۵۰ ان ولی امان از پسرم کلا بابایی هستش تا منو شوهرم با همدیگه یه شوخی کوچیک بکنیم آقا سری میپره طرف باباش زور میاد
m3h6m عضویت: 1401/03/14 تعداد پست: 7394 این حس بین اقایونی که بچه پسر دارنم هست😐من چند روز پیش قربون صدقه عکس سونو نینی رفتم شوهرم قهر کرد& ... خخخ شوهر منم داشتم قربون صدقه پسرم میرفتم ماچش میکردم شوهرم کفت حساسم نکنا فقط باید منو دوست داشته باشی 😂 یه خسته یه دل💔شکسته از همه .
mamandiyako عضویت: 1402/08/30 تعداد پست: 5454 واااای 😂😂😂😂😂😂💔 خو اخه واقعا حس بدیه نمیدونم باید چیکار کنم خوب شم هرچی بیشتر نشون بدم مهمه بد ... 😐😂ما هنوز دنیا نیومده بیاد شاید بابایی بشه پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵
دخی_تاجی مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 644 حسودی نیست.ولی هوو میشن.دختر من 7 سالشه ولی هر چیزی که من دارمو میخواد.یا مثلا اگر شوهرم برای من چیز ... چجوری تحمل میکنید مخصوصا باباهایی ک عاشق دخترن خیلییی سخته من ک باشم قهر میکنم گریه میکنم دست خودمم نیست واقعا
دخی_تاجی مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 644 دختر منم دوسالشه.وقتایی ک باباش خونس میچسبه بهش منو شوهرم بحث کنیم دخترم منو میزنه وااای توام بزنش💔😂
دخی_تاجی مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 644 دختر منمامانیه پس حسودی هم لازم نیس😂 چه خوووب راز موفقیت بهممم بگووو جوون من😂
نانازیمامانی عضویت: 1400/08/24 تعداد پست: 7489 چجوری تحمل میکنید مخصوصا باباهایی ک عاشق دخترن خیلییی سخته من ک باشم قهر میکنم گریه میکنم دست خودمم ... فکر میکنی.هر کسی جای خودشو داره.الان متوجه منظورم نمیشی ولی وقتی بیاد میفهمی چقد خوبه و خودت بیشتر ذوق میکنی