2777
2789
عنوان

مادر هایی ک بچه دختر دارن...‌

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 40 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نزدیک شوهرم بشم گریه میکنه  بت همه وسایلامم کار داره  فقط از اذیتاش عاصی میشم وگرنه شوهر ...

وااای خداااا حلال تو دلت دخترررر من بودم گریه میکردم با جفتشوون قهر میکردم 😂

این حس بین اقایونی که بچه پسر دارنم هست😐من چند روز پیش قربون صدقه عکس سونو نینی رفتم شوهرم قهر کرد& ...

واااای 😂😂😂😂😂😂💔 خو اخه واقعا حس بدیه نمیدونم باید چیکار کنم خوب شم هرچی بیشتر نشون بدم مهمه بدتر اذیتتتم میکنن😂😂😂😂

من خودم بابایی ام به شدت تو هر شرایط طرف بابام هستم 

خودمم دو تا دختر دارم دخترام میانه رو هستن ۵۰ :۵۰ ان 

ولی امان از پسرم کلا بابایی هستش تا منو شوهرم با همدیگه یه شوخی کوچیک بکنیم آقا سری میپره طرف باباش زور میاد 

این حس بین اقایونی که بچه پسر دارنم هست😐من چند روز پیش قربون صدقه عکس سونو نینی رفتم شوهرم قهر کرد& ...

خخخ شوهر منم داشتم قربون صدقه پسرم میرفتم ماچش میکردم شوهرم کفت حساسم نکنا فقط باید منو دوست داشته باشی 😂

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .
واااای 😂😂😂😂😂😂💔 خو اخه واقعا حس بدیه نمیدونم باید چیکار کنم خوب شم هرچی بیشتر نشون بدم مهمه بد ...

😐😂ما هنوز دنیا نیومده بیاد شاید بابایی بشه

پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵
حسودی نیست.ولی هوو میشن.دختر من 7 سالشه ولی هر چیزی که من دارمو میخواد.یا مثلا اگر شوهرم برای من چیز ...

چجوری تحمل میکنید مخصوصا باباهایی ک عاشق دخترن خیلییی سخته من ک باشم قهر میکنم‌ گریه میکنم دست خودمم نیست واقعا

چجوری تحمل میکنید مخصوصا باباهایی ک عاشق دخترن خیلییی سخته من ک باشم قهر میکنم‌ گریه میکنم دست خودمم ...

فکر میکنی.هر کسی جای خودشو داره.الان متوجه منظورم نمیشی ولی وقتی بیاد میفهمی چقد خوبه و خودت بیشتر ذوق میکنی