2777
2789

من ۳ سال ازدواج کردم و الان ی دختر ۴ ماهه دارم هیچی ب نامم نیست و کلا۱۱۴ تا سکه مهرم شده همین.

از محل زندگیمون راضی نبودم و ب شوهرم گفتم ی آموزشگاه و باشگاه خوب واسه من و بچم پیدا نمیشه اینجا. اونم گفت از اونجایی که طی چند وقت اخیر بارداری و بچه داری واقعا اذیتت کرده و منم از زندگیم راضی ام برات ی ماشین میخرم هر جا دوس داری برو باشگاه و برای بچه هم هر جا لازمه ببرش 

منم خوشحال شدم.حالا دیشب بحثش شد که میخواد بزنه ماشینم ب نام خودش😑😑😑

بهنوش هم اینه ک تو ماشین ب نامت نباشه تا برات ثبت نامی ی شاسی بلند خوب خارجی بگیرم😑

من دوست ندارم نقدو ول کنم بچسبم ب نسیه😑

از دیشب بدم اومده ازش😂😂😂مرتیکه زرنگ😂😏

رمزم اینه

چیزی نداره که بخواد به نامم بزنه🤦

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باهاشون صریح حرف بزن

من حق تنصیف دارم توی همه چی شریک هستیم 

ز کوچکترین کار تا بزرگترین دارایی های مالی بجز ارث

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

همین نیم ساعت پیش از تعویض پلاک میام.. ماشین رو به نام خودم زدم.. علتش هم کمبود وقت همسزمه عزیزم.. دو هفته ست نوبت میگیریم . فروشنده دنبالمونه که پلاک رو عوض کنیم.. شوهرم هر روز می‌گفت میام و بعد وقت نمیشد.. دیشب وکالت زد به نامم امروز رفتم کاراشو کردم.. در مورد خونه هم همین کار شد.. کلا چون نیست و وقت نداره.. مدیونی فک کنی از عشق و اعتماد و این چیزهاست ،🥴

Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔
رمزم اینکه ماشین بنامش بود ثبتنامی نمیتونست بنام خودش بگیره مجبورشد بنام من بگیره

لعنتی خب شاید این وسط یکم هم دوستت داره و بحث عشق و علاقه ست ،😂😂😂

Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔

عزیزم گیر نده به نظرم همین نی نی سایت یه خانمی بود همسرش میخواست ماشین عوض کنه ماشین قدیمی رو میخواست مفتی بده زیر پای خانواده خودش و خواهرش یه زنش نده همین که میخره میندازه زیر پات عالیه 

🌿❤️🌷

همین نیم ساعت پیش از تعویض پلاک میام.. ماشین رو به نام خودم زدم.. علتش هم کمبود وقت همسزمه عزیزم.. د ...

خوشبحالت.

بخدا بابام رو میبینم کیییف میکنم کل زندگیش ب نام مادرمه و بدون اجازه مامانم آب نمیخوره

حالا من....