2777
2789
عنوان

خانما نیاز به تجربه هاتون دارم

78 بازدید | 10 پست

خانما من نگران همسرمم 

از بچگی سختی زیادی کشیده خونواده اش زیاد باهاش خوب نبودن وقتی اومد خواستگاری گفت هیچ چیزی ازت نمیخوام فقط بهم محبت کن تو این سه سال خداشاهده از محبت هیچ دریغش نکردم عروسی نکردیم و عقدیم من شهرستانم خودش تهران

خیلی غمگینه و همش بهم میگه حس میکنم قراره اتفاقی برام بی افته سنم کمه تجربه انچانی ندارم زمانی که باهاش ازدواج کردم15سالم بود محبت میکنم بهش شوخی میکنم باهاش حال و هواش و عوض میکنم ولی تا برمیگردم خونه بابام دوباره غم و غصه هاش شروع میشه نمیدونم واقعا چیکار کنم الان یک هفته اس برگشتم خونه بابام همش پیام میده زنگ میزنه میگه حس میکنم دیگه قرار نیس ببینمت میترسم افسرده شده باشه🥺

میشه بگید باید چیکار کنم هر کاری هم میکنم پیش مشاور نمیره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.