2777
2789
عنوان

مادر شوهرم تو همه چی دخالت میکنه😭

250 بازدید | 21 پست

داریم خونه می‌سازیم ت هرکار ک میخوایم بکنیم ن میاره ،برقکار اومد جای اینک من برم جای وسایل برقی و اینارو بگم جای پریز هارو بگم خودش رفت ت خونم نظر داد حتی بهم زنگ زد پرسید ک میخوام چیکار کنم اما باز کار خودش کرد دیواری  ک میخوام روش کمد کار کنم کلی پریز زد الآن من زنگ زدم خونشون ک ب شوهرم بگم لوله کش میگ برای شوفاژ ب مشکل خورده باید پریز هارو بکنیم این جواب داد میگ چرا بکنی هزینه دوباره کنه شوهرت

آخه خودش زد رید من الآن ت خونم نمیتونم شوفاژ بزارم 

میخوام رو دیوار راهرو جا کفشی کار کنم میگ ن اینجا شوفاژ بزن جا کفشی از مد افتاده و اینا بی کلاسی

بعد خودش شوفاژ گذاشت زیر تلویزیونش 

بعد هی ت گوش شوهرم میخونه نصف آشپز خونرو گچ کاری کنید یا داخل آشپز خونه شوفاژ بزارید خدایا من اینو چیکارش کنم😭😭😭😭😭😭

همه ى آدمها لايق شانس مجدد هستن اما نه براى همان اشتباهات قبلى😏🌵🍃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ننه سرماست مگه چقدر دنبال شوفاژ 

بگو شما اجازه بدید ما  کارشونو بکنیم بعد بیا اگه بد بود حرف بزن 

کلا نزار دخالت کنه اینا فکرشون قدیمیه خسیس هم هستن نمیزاره درست کار کنید

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید . 

خفش کن خفههههه... خخخخ. خب رو سوهرت کار کن ک ک ب حرفش گوش نکنه اون بچه نه نس. مادرشم میدونه بخاطر همین کنترلش میکنه باید شوهرتو باهاش حرف بزنی ک دهن بین نباشه

من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی.  خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم.  تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد

ننه سرماست مگه چقدر دنبال شوفاژ  بگو شما اجازه بدید ما  کارشونو بکنیم بعد بیا اگه بد بود ...

الآن بخاطر اینکارش ما باید دوباره هزینه بکنیم ،بعد ب من میگ ت چرا میخوای جای اینارو عوض کنی برا شوهرت هزینه بتراشی خب اوستا میگ اینا باید کنده بشه من چیکار کنم

جسارتا روی زمین اونا که ساخت و ساز نمی کنید؟!

چون اینجا همه میرن بالا سر مادر شوهر و یا زمینش ساخت و ساز می کنن بعدش هم کلی جر و دعوا میشه!!!!!

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده
خفش کن خفههههه... خخخخ. خب رو سوهرت کار کن ک ک ب حرفش گوش نکنه اون بچه نه نس. مادرشم میدونه بخاطر هم ...

آره قبلا عصبانی میشدم از اینک حرف مادرش تکرار میکنه اما الآن سعی میکنم آروم باشم ی جور قانعش کنم ک این حرکت بیخوده یا بهتره اوستا نظر بده ما بلد نیستیم ک اونم میگ آره اینکار بکنیم

جسارتا روی زمین اونا که ساخت و ساز نمی کنید؟! چون اینجا همه میرن بالا سر مادر شوهر و یا زمینش ساخت ...

اگ زمانی ک ازدواج کردم خونرو شروع میخواستن بکنن نمیذاشتم ولی چون بعد ازدواجم بود دیگ مجبور شدم بپذیرم طبقه بالاش مادر شوهرم قرار زندگی بکنه با پایینش

الآن بخاطر اینکارش ما باید دوباره هزینه بکنیم ،بعد ب من میگ ت چرا میخوای جای اینارو عوض کنی برا شوهر ...

عزیزم کلا نزار بیاد بالا سر کار شده یبار کارو تعطیل کن یه دعوا راه بنداز بشونش سر جاش وگرنه خونرو ناقص میکنه یه عمر میخای تو خونه زندگی کنیا رودربایستی نکن بگو اصلا نمیخام کسی دخالت کنه

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید . 
آره قبلا عصبانی میشدم از اینک حرف مادرش تکرار میکنه اما الآن سعی میکنم آروم باشم ی جور قانعش کنم ک ا ...

کلاااا باحرف قاعنش کن سر هیچیزی ب حرف مادرش گوش نکنه همین

من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی.  خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم.  تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد

اگ زمانی ک ازدواج کردم خونرو شروع میخواستن بکنن نمیذاشتم ولی چون بعد ازدواجم بود دیگ مجبور شدم بپذیر ...

هیچی هم به اسم شما نیست؟ درسته؟

خب دیگه صاحب خونه هست برای همین تز میده

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده