2777
2789
عنوان

همه بیاین از حس خوب مادری تون بگید

156 بازدید | 17 پست

برای خودم بطور مثال یه موجودات کوچولو وبامزه ای تو سختیاشون اسمتو میارن وبه تو پناه میبرن وامن ترین جا براشون بغل تو میشه 

یه روز رفتم پارک چشمامو بسته بودم هر بچه ای که کارش گیر بود میگف مامان ماااامان مامان پر دوروبرم صدای بچه های کوچولویی بود که از مامانش یاری میخواست خیلی قشنگ بود

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم رفته جواب آزمایشم رو بگیره دعاکن منم تجربه کنم🥺

انشالله بزودی  

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
مرسی خدا از دلت بشنوه❤️

من برا بچه دومم روز مادر بی بی چک زدم گفتم خدایا کادو روز مادر امسالم بی بی چک مثبت باشه خداروشکر براورده شد

کاش هیچوقت مادر نمیشدم مادر شدن سخت تر از غمیه ک داره 

چرا

کنار شیرینی هاش.خیلی سختی داره.اینکه یه موجودی رو بیاری تو این دنیا و در آینده هرچی بشه تو باعثش هست ...

خب تو این تایپیک شیرینیاشم بگو همیشه از سختیاش میشنویم اینجا

همیشه باخودم میگم خدا وقتی خواسته حس مشترگی باهاش داشته باشیم تو خلقت انسان مارو وسیله کرده که یچه ها رو به این دنیا بیاریم و اونا رو محتاج ما کرده که رحم ومروت مارو بسنجه وگرنه میتونست انسان کامل بدون دوره کودکی خلق کنه

خب تو این تایپیک شیرینیاشم بگو همیشه از سختیاش میشنویم اینجا

شیرینیش دیدن چهره ماهشون، صدای نفساشون، سلامتی شون، خوابیدنشون، حتی سر و صدا و دعواهاشون . اینکه با وجودشون زندگیم و پر از زیبایی کردن.

ولی انقدر نگران آینده شونم.نگران سلامتیشون ،نگران موفقیتشون، احساس میکنم سخت ترین کار دنیا مادر بودنه

شیرینیش دیدن چهره ماهشون، صدای نفساشون، سلامتی شون، خوابیدنشون، حتی سر و صدا و دعواهاشون . اینکه با ...

یجورایی روند تکامل انسانه وسختیهاشم لازم