2777
2789

من یمدت میکاشتم چون خیلیییی ناخن پام نازکه سوهان که میکشه نفسم میره میترسم هربارم زدم ترمیم نرفتم مونده ‌خودش نصف شده زمستونم چون بوت میپوشم نمیکارم تابستونا برای کفش تابستونیم چرا انجامش میدم حتما😊

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

[QUOTE=321465268]وای چه جالب به نظرتون برم واسه کاشت الان چه رنگهایی بیشتر میزنن[/QUOTEلای ک من زدم ...

ممنون پس فقط شصتو میکارم منم نظرم چگری هست ولی سورمه ای هم دوست دارم به نظرتون سورمه ای خوب میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یمدت میکاشتم چون خیلیییی ناخن پام نازکه سوهان که میکشه نفسم میره میترسم هربارم زدم ترمیم نرفتم مو ...

اگه تابستون با صندل منم راحتم کفش پاشنه بلند میپوشم تو تابستان وچهار زمستون بیشتر اسکیچرز