2777
2789
عنوان

بر پدر و مادر تکنولوژی لعنت

827 بازدید | 17 پست

مدرسه دختر من با اثر انگشت ثبت میشه ورود و خروج بچه ها.الان برام اس اومد که دخترتون امروز غائب بوده.زنگ بزنین اطلاع بدین چرا.صبح راهی کرده بودم بچمو.

جوری دستام میلرزید که تا شماره مدرسه رو بگیرم دده بار اشتباه زدم شماره رو.من پارسال داداش جوونمو از دست دادم تو تصادف، همش یاد اون میفتادم میگفتم خدایا مبادا بچم چیزیش شده باشه،خدایا بچمو سپردم به تو...مردم و زنده شدم تا ناظمشون رفت چک کرد گفت نه تو مدرسس حتما سامانه اشکال پیدا کرده.از اونوقت نشستم گریه میکنم.برا ۵ دقیقه داشتم میمردم.بمیرم برات مامان که یکساله بچتو ندیدی.خدا تک تک بچه هارو برا پدر مادراسون حفظ کنه ان شاءالله و هیچ پدر مادری رو با بچه امتحان نکنه

🥺🥺🥺وای عزیزم ، یه آب قند بخور گلم ،خدا بچتو حفظ گنه

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدرسه موظفه اول بره سر کلاس هم چک بکنه بعد والدین رو مقصر بشماره

دانشگاه ما هم حضور غیاب انلاین داره هم رو کاغذ سر کلاس. چون دقیقا احتمال اینکه سامانه خطا بده وجود داره همیشه

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
مدرسه موظفه اول بره سر کلاس هم چک بکنه بعد والدین رو مقصر بشماره دانشگاه ما هم حضور غیاب انلاین دار ...

سامانه خودکار پیام میده به کسایی که غائبن.ناظمشون گفت ما به کسایی که غائبن خودمون زنگ میزنیم چون میدونیم گاهی خطا داره اثر انگشت.