2777
2789

مادر من داشت فقط با کره محلیییییی خوب شد

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا من رو دستمه فقط میشه کامل توضیح بدین

اگه یه روزی فرزندی داشته باشم ، بیشتر از هر اسباب بازی دیگه ای براش بادکنک میخرم! بازی با بادکنک خیلی چیزها رو به بچه یاد میده ؛بهش یاد میده که باید بزرگ باشه اما سبک تا بتونه بالاتر بره.... بهش یاد میده که چیزهای دوست داشتنی میتونن تو یه لحظه بدون هیچ مقصری از بین برن...پس نباید زیاد بهشون وابسته بشه  و مهم تر از همه ؛بهش یاد میده که وقتی چیزی رو دوست داره نباید اونقدر بهش نزدیک بشه و فشار بیاره که راه نفس کشیدنش رو ببنده چون ممکنه برای همیشه از دستش بده و اینکه وقتی یه نفر رو خیلی واسه خودت بزرگ کنی در آخر میترکه و تو صورت خودت میخوره... می‌خوام ببینه بادکنک با اینکه تمام زندگیش وصله به یه نخ اما بازم توی هوا می‌رقصه...
میشه بگید چجوری ب چ صورت چ مدت کاما توضیح بدین لطفا

راستش بعد کرونا شروع شد...چون همش با آب صابون میشستیم....چندبار هم با سیر سوخت...حتی واسش تاپیک هم زدم راهکار خواستم....یکی دوبار هم حواسم نبود...چند قطره وایتکس رو خشکی پوست ریخت.....همش پوستم میخارید.قرمز بود آبسه دون دون میداد.شاید باورتون نشه همه کرم های اگزما تو بازار خریدم درمان نشد....نمی‌دونم چرا حنا تو این ۲،۳سال ب ذهنم نرسید....خیلی یهوهی ی قاشق حنا گذاشتم.رو پوست دستم...دیدم یه روز کامل خارشش برطرف شد...بعد ۳روز پوست های اکزماییم ریخت

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
مالیدنی نشنیدم.فقط می‌دونم خوردن لبنیات برای اگزما سمه

مالیدن عزیزم

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤
فقط برو دکتر پوست عزیزم پماد ترکیبی مینویسن مثل اب رو اتیش یہ پمادم ھست کلوبتازول اونم بد نیست ولی د ...

رفتم عزیزم.دوباره برگشت....ولی از وقتی حنا گذاشتم.دیکه خوب شده

راستش بعد کرونا شروع شد...چون همش با آب صابون میشستیم....چندبار هم با سیر سوخت...حتی واسش تاپیک هم ز ...

اخه بچه ی منم اینجوریه طفلی خیلی میخارونه

مرسی

پس حنارو درست کنم؟

چندددقیقه بذارم روموضع بمونه؟

اخه بچه ی منم اینجوریه طفلی خیلی میخارونه مرسی پس حنارو درست کنم؟ چندددقیقه بذارم روموضع بمونه؟

کجاشه؟.من رو پای دخترم داشت...ی شب تا صبح گذاشتم بمونه....روش پلاستیک کشیدم.جوراب....الان اگزماش ریخته

سلام عزیزم شما ازحنابرای اگزمااستفاده کردی کاراییش تا چه مدت بود واینکه اونوقع همه جای بدن رنگ میگیره باید چی کارکرد منظورم این حنای بی رنگ داریم یا اونوقت بی تاثیرممنون میشم اگه جواب سؤالم بدی