2777
2789

سلام بچه ها

تاپیک قبلی گفتم که من پریودام نامنظمه و روز ۳۰ موعدم که میشد ۱۴ آذر تازه تخمک گذاری داشتم ، منم ۱۴ و ۱۵ آذر اقدام کردم (با کیت ۱۴ مکس پیدا کردم تخمکگذاری رو)

خلاصه ۲۶ ام (پریروز) بعد ۲۰ دقیقه و ۲۷ ام (دیروز) بی بی بعد از ۱۰ دقیقه هاله ی کمرنگ محو افتاد....

امروز گذاشتم بعد ۳ دقیقه هاله ی پررنگ تر افتاد

بنظرتون کاذبه ؟ جرات ندارم دل خوش کنم چون پارسال اقدام نکردم و کاذب بعد ۲۰ دقیقه دیدم

امروز بعد ۳ دقیقه هاله مشخص شد...همگی مارک مدیکور

اینک عکسشون...اولی با دو ساعت دستشویی نرفتن دیروز سر ۱۰ دقیقه هاله افتاد

دومیدبا نیم ساعت دستشویی نرفتن دیروز بازم سر ۱۰ دقیقه هاله افتاد ولی بخاطر غلظت کم ادرار محوتر

این آخریم اول صبح با ادرار صبح سر ۳ دقیقه افتاد

عکس بده عزیزم 

میری تو گذشته تو خاطرات یاد حرفاش میوفتی مثل همون موقع ذوق میکنی میخندی انگار داره الان اتفاق میوفته بعد یهو به خودت میای میبینی همش مال گذشتس اونجاست که بد میشکنی😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدیکور لعنتی خرابهههه ....منو روانی کرد انقدر زدم خراب بود یه مارک دیگه بگیر هیچوقت مدیکور نگیر 

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

مامان شدی عزیزم مبارک برو ازمایش بده

میری تو گذشته تو خاطرات یاد حرفاش میوفتی مثل همون موقع ذوق میکنی میخندی انگار داره الان اتفاق میوفته بعد یهو به خودت میای میبینی همش مال گذشتس اونجاست که بد میشکنی😑

مثبته عزیزم زیر ده دقیقه مبارکه

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

مدیکور لعنتی خرابهههه ....منو روانی کرد انقدر زدم خراب بود یه مارک دیگه بگیر هیچوقت مدیکور نگیر  ...

داروخونه کنار خونمون مدیکور داره لعنتی

باید ۲ روز دیگه برم داخل شهر

فقط یکی دیگه مدیکور دارم

اینک عکسشون...اولی با دو ساعت دستشویی نرفتن دیروز سر ۱۰ دقیقه هاله افتاد دومیدبا نیم ساعت دستشویی ن ...

بنظرم مثبته😍😍منم الان میرم بیبی بزنم دعا کن مثبت شه کل سایتو شیرینی میدم

۲۲ آبان ۱۴۰۳ بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت🥹😍جوجمو سپردم به خودت😍امشب ۲۶ آبان رفتم سونو و گفتن زیر یکماهی و دیدم ساکتو فرستادی اما خودت هنوز نیومدی🥺جان مادر من و بابایی از ذوق داشتنت نمیدونیم چیکار کنیم زودتر بیا تو دلم🥹😍🫂جوجوی منننن ۱۸ آذر رفتم دیدم قلب کوچولوت داره میتپه فدای اون قد و بالای کوچولوت بره مامان😍

جدی میگین😭😭 خدا از دهنت بشنوه عزیزم

اره عزیزم مبارک

عکس کیت های تخمک گذاری تو میشه ببینم