2821
2789

قرص خوردم و امپول زدم برای بارداری سونو و همه چیزم خوب بود هنوزم تا پریودی یه هفته ایی مونده اما علایمشو دارم 

بد خلق و بی حوصله و کسلم دو روزم هست لکه بینی دارم 😭 یعنی میخوام پریود شم ؟ اینقد زود 

اگر یکی دوبار لکه بینی داشتی یعنی برای لانه گزینی و بارداریه

و یا برا خاطر آمپول که زدی

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
اگر یکی دوبار لکه بینی داشتی یعنی برای لانه گزینی و بارداریه و یا برا خاطر آمپول که زدی

از دیروز دارم کمه ولی دل درد و کمر دردم زیاده عین زمان پریودی ای خدا خسته شدم دو ساله منتظرم 

میشه برام دعا کنین 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

از دیروز دارم کمه ولی دل درد و کمر دردم زیاده عین زمان پریودی ای خدا خسته شدم دو ساله منتظرم  ...

علایم بارداری و علایم پریودی دقیق عین همه امیدتو از دست نده

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

از دیروز دارم کمه ولی دل درد و کمر دردم زیاده عین زمان پریودی ای خدا خسته شدم دو ساله منتظرم  ...

انشالله بارداری

دلم برات روشنه 

میدونم به زودی باردار میشی

حتما برات دعا میکنم

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه

انشالله بارداری

دلم برات روشنه 

میدونم به زودی باردار میشی

حتما برات دعا میکنم🙏🙏💎💎

انشالله بارداری دلم برات روشنه  میدونم به زودی باردار میشی حتما برات دعا میکنم

ممنون عزیزم 

پیامت خیلی حال خوبی داشت خوشحال شدم خدا کنه ممنون از دعای خیرت 

انشاءالله دلت همیشه شاد و تنت سلامت باشه .

امضلتو خوندم انشاءالله روزای خوشی فقط ببینی از الان به بعد و سالم و تندرست باشی همیشه 

ممنون عزیزم  پیامت خیلی حال خوبی داشت خوشحال شدم خدا کنه ممنون از دعای خیرت  انشاءالله د ...

ممنون عزیزم

نذر سید آقا میر کن

انشالله باردار بودی

یه پنجشنبه براش سوره الرحمن بخون

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز