2777
2789
عنوان

این همه اشک از کجا میاد؟

246 بازدید | 11 پست

دو روزه مداوم دارم گریه میکنم ،سرم درد میکنه دیگ ،

خسته شدم از اشک ریختن ،چشام انگار سوختن

نمیخام ک گریه کنم اما اشکام میریزه باز 

راه حلی دارین؟

عین منی 

خدایا ارامشم تویی 🤍🕊                                               یه دختر آذری هستم ✨                                                     تاپیک های شاد و پر انرژی ، ترکی تگم کنید 🫶🏻               هیچ کسی ارزش اشکامو نداره ! هیچ کسی ارزش ناراحتیمو نداره ! 👩🏻❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا من میخوام گریه کنم نمیشه شاید یه سال میشه اشکی نریختم 

"سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دل‌تنگی و دل‌گرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچ‌گاه برنخواهد گشت.💔

من خودم توهمچنین وضعیتی گیرم چندساعت نمازمومیخوندم اینقدرگریه کردم خداهم کلا منوفراموش کرده 

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️

آیا چیزی که براش اینهمه گریه میکنی،انقدررر ارزششو داره

از بیرون به قضیه نگاه کن،فکر کن برای شخص دیگه ای این اتفاق افتاده

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

من خودم توهمچنین وضعیتی گیرم چندساعت نمازمومیخوندم اینقدرگریه کردم خداهم کلا منوفراموش کرده 

خدا هیچکسو فراموش نمیکنه فقط صبرش زیاده،حکمتشو ما نمیدونیم

❤️❤️❤️❤️

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤