2777
2789
عنوان

کسی بیداره ؟ پسرم از بس سرفه میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 62 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببرینش دکتر اگه تب داره یعنی عفونت داره وانتی بیوتیک باید بخوره

بردمش گفت عفونت نداره آلرژی داره آلودگی هوا هم تشدیدش کرده😔

مادر شدن مثل یک جاده ی یک طرفه س، یک طرفه و بی انتها....🥺
دمنوش کندر گل پنیرک مریم گلی تخم به بارهنگ سیمنج آویشن براش معجزه می‌کنه. برای تب هم کاسنی

توی این چهارتخم آماده ها هست همش فک کنم ،چند بار دادمش عزیزم 

بردمش گفت عفونت نداره آلرژی داره آلودگی هوا هم تشدیدش کرده😔

راه حل الرژی بخور سرده البته نه مستقیم یکم دور بذاری که هوا مرطوب بشه 

البته ممکنه پسرت سینوس هاش هم عفونت کرده باشه  

فعلا بخور گرم استفاده کن تا عفونتش تخلیه بشه 

«زندگی مینیمالیستی» یعنی بازگشت به سادگی، به اصلِ آن‌چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن این‌که شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

من فقط کتوتیفن رو دیدم که آب روی آتیشه 

کتوتیفن خطرناکه دو سال دیگه نمیدمش میگن دور از جون بچه های شما و ما  تشنج و مرگ خاموش میاره 

پسر منم همینه

شربت برونشیت پِرت  آلمانی ۱۵۹ هزار گرفتم سه روزه میخوره هر ۶ساعت یه قاشق غذا خوری

خیلی خوب شده

همه مدل دارو امتحان کردم فقط این جواب داد

روشن تر از پرتو رویت نظری نیست که نیست