2777
2789

بچه ها انقدر با دستمال ما و خودش دماغشو پاک کردیم به شدت قرمز و زخم شده چیکار کنم به نظرتون،سرماخورده الانم بینیش کیپ

/////خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است \\\\\\

ویتامین آد از داروخونه بگیر براش چرب کن

اگه امشب میخوای یکم روغن زیتون چربش کن، خیلی کم بزن، ولی فردا پماد بگیر براش

گل پنیرک هم از عطاری بگیر برای گلو و سرفه خیلی خوبه دم کن یه استکان بهش بده

ویتامین سی خیلی بده بخوره، روزی چندتا لیوان اب پرتقال و لیموشیرین بده، قرص جوشانم میتونی بدی

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...

چربش کنید با روغن زیتون یا پمادی ک برا صورت بچه اس یا کرم صورت یه کوچولو چربش کنید

برای گرفتگی بینیشم اسپری سدیم کلرید بزنید داروخونه میگه چندبار بزنید 

و اینکه سیتریزین بدید بینیش خشک شه اسیره طفلک

گر تو باشـی می‌توان صد سال بی‌جان زیستـن ،بـی‌تو گر صد جان بود یک لحظه نتـوان زیستن .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ویتامین آد از داروخونه بگیر براش چرب کن اگه امشب میخوای یکم روغن زیتون چربش کن، خیلی کم بزن، ولی فر ...

آهان آد خیلی خوبه ممنون گفتی عزیزم 😘 روغن زیتون ندارم متاسفانه ،پرتقال و غذا هیچی نمیخوره دو روزه 

چربش کنید با روغن زیتون یا پمادی ک برا صورت بچه اس یا کرم صورت یه کوچولو چربش کنید برای گرفتگی بینی ...

دکتر یه دارویی داده امشب اولین شب که خورده واسه آبریزش،مرطوب کننده نمیسوزندش بزنم

آهان آد خیلی خوبه ممنون گفتی عزیزم 😘 روغن زیتون ندارم متاسفانه ،پرتقال و غذا هیچی نمیخوره دو روزه&n ...

خواهش میکنم عزیزم 

قرص جوشان جذابه مخصوصا جلوی خودش بنداز توی اب حباب میزنه خوشش میاد بده بخوره ، ویتامین سی خیلی زود خوب میکنه

غذایی که دوس داره براش درست کن، سوپ خوشمزه بهش بده

امیدوارم زودتر خوب بشه عزیزم❤️❤️

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...
دکتر یه دارویی داده امشب اولین شب که خورده واسه آبریزش،مرطوب کننده نمیسوزندش بزنم

خب روغن زیتون بزن اگه میترسی بسوزونه، مهم اینه چرب شه یا خشک نباشه

گر تو باشـی می‌توان صد سال بی‌جان زیستـن ،بـی‌تو گر صد جان بود یک لحظه نتـوان زیستن .
روغن زیتون نداشتم مرطوب کننده زدم تو خواب گفت سوختم🥺

میسوزه هر چی بزنید ولی فردا پمادی روغنی چیزی تهیه کنید بینیشم محکم نگیرید