2777
2789
خیلی بالاست؟؟؟ بیبن اون روزی که من آزمایش دادم حساسیت کرده بود بدنم از خازش بدنم تا صبح نخوابیدم بع ...

نه بالا نیست،حداکثر مقدارش ۱۱۰۰۰ هست،برای شما ۱۰۰۰۰ هست...نزدیکه مرزه

بعید میدونم به خاطر حساسیت باشه،احیانا فشار عصبی و استرس زیادی نداشتید؟

ن گلم ، لب مرزه یکم دیگه بیشتر شه بالا میره از حد معمول آره عزیزم آلرژی هم میتونه از دلایلش باشه

مرسی عزیزم از جوابت فردا ببرم دکتر ببینم چی صلاح میدونه

خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بالا نیست،حداکثر مقدارش ۱۱۰۰۰ هست،برای شما ۱۰۰۰۰ هست...نزدیکه مرزه بعید میدونم به خاطر حساسیت با ...

چرا این چندوقت اخیر خیلی زیاد داشتم.

خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭
مرسی عزیزم از جوابت فردا ببرم دکتر ببینم چی صلاح میدونه

ان شاءالله چیزی نیست نگران نباش

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

خیلی بالاست؟؟؟ بیبن اون روزی که من آزمایش دادم حساسیت کرده بود بدنم از خازش بدنم تا صبح نخوابیدم بع ...

اره زیادم بالا نیستا من‌باردارم رو۱۳ دکتر گف عادیه تو‌بارداری میره بالا،

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓
چرا این چندوقت اخیر خیلی زیاد داشتم.

ممکنه به خاطر همون باشه،اگر به پزشک نشون بدید خیال خودتون هم راحت میشه...

براتون صلوات فرستادم ان شالله که چیزی نیست😇🌱

اره زیادم بالا نیستا من‌باردارم رو۱۳ دکتر گف عادیه تو‌بارداری میره بالا،

مرسی عزیزم ان شاءالله به سلامتی فارغ شی التماس دعا

ممکنه به خاطر همون باشه،اگر به پزشک نشون بدید خیال خودتون هم راحت میشه... براتون صلوات فرستادم ان ش ...

مرسی عزیزم خیر ببینی