2777
2789

دروغه و برنانه ریزی شده برای ایجاد نا امیدی ، نا امنی و ترس و دلهره توی زنها و دختر ها 

نمیگم همش ولی یه مدته آمار خیانت و تو گوشی چیزی دیدن و مشکلات اینچنینی خیلی زیاد شده 

قشنگ داره همین حس ها به من داده میشه

شما رو نمیدونم

دروغ که هست اکثرا. ولی برای ایجاد حس خاصی نیست

معمولا فقط عقده توجه دارن 

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم این حسو دارم واقعا بعضیاشون هستن 

پر بازدیدی جالبه ب ذهنم خورد یروز ی زن تازه عروس بشم که شوهرش با جاریش بهش خیانت کرده بعد تاپیک بزنم ببینم چ حسی داره 

اینقد اینا مینویسن یبارم ما امتحان کنیم 

تاپیک اخریمو بخونین ماجراست و نیاز به راهنمایی دارم

۶! هیچ همچون پوچ عالی نیست . 

دروغ که بعضیاشون ممکنه باشن ولی کلا تاپیکای خیانت ، خانواده شوهر و حس شیشم اینا بیشتر پربازدید میشن ! مردم به این تاپیکا علاقه بیشتری دارن!

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚