2777
2789

بخدا عاصی شدم از دستش درمونده شدم از دستش بی چارم ،مردم 😭😭😭😭😭😭😭

نمی‌دونم تا کی باید به تحمت هایی که بهم میزنه بیخیال باشم و به خاطر بچه هام بمونم تو این زندگی نکبت چپ میرم راست میرم تحمت میزنه که من دوست پسر دارم ،آخه منی که فقط یه روبیکا و ایتا دارم، قبل اغتشاشات واتساپ داشتم  خودم برا امام مهدی گروه زده بودم و تمام کلیپ ها و گروه ها و برنامه های گوشیم مذهبی هست و بدون آرایش و بیشتر مواقع با چادر میرم بیرون  نمازمو میخونم به نامحرم شرم میکنم نگاه کنم بدون خودش یا خانوادم بیرون نمیرم مگر دخترمو از مدرسه بیارم  همه ی فامیل و در و همسایه از پاکدامنی من میگن این بیشخصیت ده نفر رو به من بسته من باید چه غلطی کنم دیگه تا کی به هیچ کی نگم با چه موجودی دارم زندگی میکنم؟؟ بریزم تو خودم امشب آنقدر ناراحتم کرد به زور نفسم بالا میومد نمیتونم از دستش داد بزنم. ای خدا کجایی پس جواب منو بدی😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم با پدرت در جریان بزار ، تو یبار زندگی میکنی ، مطمعنا اون نمیزاره دخترم نفس راحت بکشه 

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

نقطه ضعف نشون نده این حرفارو میزنه انگار نشنیدی

چند بار داره این حرفارو میزنه حسابش نکنی تکرار نمیکنه

فرض کن هندزفری تو گوشته 

صدات کرد بعد چندبار جوابشو بده بگو نشنیدم چیزی گفتی

الهی بمیرم برات ۵ تا صلوات و یک ایت الکرسی برات خوندم انشالله مشکلت با همسرت حل بشه چون بچه هم داری دلم نمیاد بگم جدا شو 🥺🥺

این دنیا دو روزه وقتی میگم دو روزه واقعا دو روزه 😂 ارزش نداره سر چیزای بیخود همو ناراحت کنیم .. من اصلا موقع نظر دادن یا بحث کردن به اسم کاربری توجه نمیکنم و فقط حرفامو میزنم یهو میبینی یه تاپیک باهات بحث کردم و یه تاپیک هم نظر بودم مگه این که انقدری دعوا کرده باشم که اسمت تو ذهنم بمونه . اصلا از دعوا و اینا خوشم نمیاد اصلا هم دوست ندارم کسی رو ناراحت کنم اگه یه جا واقعا مقصر نبودی و الکی پریدم بهت مطمئن باش تاپیک میزنم ازت عذر خواهی میکنم 😃 نمونش تو تاپیکام هست 😁 همون تاپیک که عنوان زدم کاربر عزیز ازت معذرت می‌خوام . فقط می‌خوام بگم اگه کار اشتباهی کردی حداقل قبولش کن به فکر غرورت نباش شاید اگه مغرور باشی و به غرورت صدمه بزنی حداقل یکی دیگه رو به ناحق ناراحت نمیکنی ... من اصلا از دعوا خوشم نمیاد هیشکی حق نداره تو سایت با من قهر باشه به زور آشتی میکنم 😁😁😁🤕🤕 همون تاپیکی که زدم بیا با هم بحث نکنیم .. دوست قشنگم @عشقم_لیمینهو هم نظر با من در سریال های کره ای 🤣