2777
2789
چیا بلده رنگ و حیوون و شمارش شعر 

ماشالله دیگه کامل صحبت میکنه هرازگاهی گیر میکنه خودم تکرار کنم سریع تکرار میکنه رنگ قرمز و سبز و نارنجی و مشکی و سفید و آبی و زرد رو بلده حیوونا رو هم هفتاد هشتاد درصد میشناسه چون کارت داره باهاش کار کردم اما هنوز زیاد با اعداد آشنایی نداره

پسر من ۲۳ ماهشه دیگه ماشالله همه چی بلده کامل حرف میزنه، غذا خودش میخوره( البته چون یواش میخوره منم ...

پسر منم جدیدا روزا دوساعت میخابه شبا تا یک بیداره. اگه خوابه تا 9شب فقط نق میزنه تا بخوابه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر منم جدیدا روزا دوساعت میخابه شبا تا یک بیداره. اگه خوابه تا 9شب فقط نق میزنه تا بخوابه

خواب ظهر براشون خوبه اما من فقط میذارم یکساعت بخوابه بعدش خودم میرم تو آشپزخونه اونم خوابش سبکه زو پا میشه

ماشالله دیگه کامل صحبت میکنه هرازگاهی گیر میکنه خودم تکرار کنم سریع تکرار میکنه رنگ قرمز و سبز و نار ...

بچه من تا ده مبشماره حیوون و میوه ها و هم میشناسه ولی رنگو یاد نمیگیره ☹️

از ساعت ۱۰:۳۰-۱۱ میگه بریم تو اتاق بخوابیم ولی انقدر حرف میزنه و شیطونی میکنه که میشه ۱، به خدا آرزوم اینه رفتیم تو اتاق ده دقیقه بعدش خواب باشه😩😩

پا میشه بهونه گیری نمیکنه. شبا چه ساعتی می‌خوابه 

یه وقتا بهونه میگیره سرگرمش میکنم از یادش میره یه وقتام شکرخدا سرحال پامیشه دخترم سه و نیم تا چهارونیم میخوابه شب دوازده میخوابه

من گرفتمش چون خودش اعلام آمادگی کرد اما الان یکهفته اس همکاری نمیکنه

ماشالله،چند وقتشه بچتون؟! دختره یا پسر؟

آخه خواهر منم پسرشو یه بار دو سالگی به سختی از پوشک گرفت اولش خوب بود ولی بعد تا استرس بهش وارد میشد یا هرچی دستشویی میکرد تو شلوارش دوباره پوشکش کرد سه سالگی خیلی راحت از پوشک گرفتش

ماشالله،چند وقتشه بچتون؟! دختره یا پسر؟ آخه خواهر منم پسرشو یه بار دو سالگی به سختی از پوشک گرفت او ...

دوسال و چهارماهشه و دختره...

دختر من اخلاق بدی داشت اصلا آب نمیخورد با همین دلیل هنیشه پوشکش ییا خشک بود یا یکبار دوبار بعد سه چهارساعت توش جیش کرده بود این شد که من دیگه دو سه ماهیه پوشکش نمیکنم تا هفته پیش جیششو میگفت اما این هفته خیلی کم کاری کرد اما چون کوچیکه جیشم که میکنه من دعواش نمیکنم اما خب خونه زندگی کثیف شده باید همه چی رو بشورم 

وای بچه داری هرلحظه یه چیش سخته من الان استرس دارم که ماه دیگه میخوام از شیر بگیرمش، باز چند وقت دیگ ...

آره بخدا هر مرحله اش سخته. بچه من پستونکم میخوره موندم اونو چجوری بگیرم ازش ☹️