2777
2789
عنوان

بارداری

112 بازدید | 15 پست

سلام عزیزان من ۲تا بارداری پوچ داشتم آزمایش دادیم خودم و همسرم هیچ مشگلی نداشتیم من فقط ذخیره تخمدانم کن بود .کسی شرایطش مث من بوده بارداری بعدیش اوکی باشه ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نسبت ب سنت ذخیره ات کمه. بهتره تحت نظر باردار بشی. یا آیوآی کنی

هر موقع اقدام ب بارداری کردم ماه بعدش حامله بودم مشکلم این بود ک سقط میشدن قلب نداشتن اصلا جنین رویت نمیشد 

تا حالا تحت نظز باردارشدی

اره اولی رو رفتم ازمایش دادم بعد باردار شدم دومی هم همینجور ولی اشتباه کردم سر دومی از همون هفته ی پایین نرفتم دکتر میگن باید بریم تا بهمون انوکسا‌ و اینا بزنن 

اره اولی رو رفتم ازمایش دادم بعد باردار شدم دومی هم همینجور ولی اشتباه کردم سر دومی از همون هفته ی پ ...

انوکسا واسه خونرسانی به جفت و جنینه نه واسه تشکیل جنین. شما بارداری مولار داشتی. باید ازمایشهای پنل سقط مکرر رو انجام بدی ک علت مشخص شه. بر اساس اون پزشک دارو تقویتی ب شما و همسر میده.در صورت لزوم بعد از دوره تقویتی داروی تحریک تخمدان و اقدامات بعدی

انوکسا واسه خونرسانی به جفت و جنینه نه واسه تشکیل جنین. شما بارداری مولار داشتی. باید ازمایشهای پنل ...

همه رو انجام دادم ازمایش سقط مکرر رو دادم دکتر سقط،مکرر بهم گف ازمایش کاریوتایپ رو اگ ۳تا سقط،داشتی انجام بده مم ۲ تا بود و نرفتم کاریوتایپ رو بدم با شوهرم هیچ نسبت فامیلی نداریم