2777
2789

از کدوم رفتارت پشیمونی اگه برگردی عقب تکرارش نمیکنی؟

یا کدوم کارو بیشتر انجام میدی؟

من احساس میکنم مادر خوبی نیستم پسرم پدرشو خیلی دوست داره و بود و نبود من واسش مهم نیست اصلا ☹️

❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤

دارم تمام تلاشمو میکنم

فقط اینکه زود عصبی میشم آزارم میده

که دارم روش کار میکنم

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی 🖤                                           #کرمان_تسلیت 🖤                                                  #شیراز_تسلیت🖤                                                ⁦🇵🇸⁩جنگیدن علیه ستمکارانِ سراسر جهان، تنها حقی است که برای انسانِ عصر ما باقی مانده است؛ چرا که درست در آن لحظه که ستمکاران برمی‌خیزند تا این حق را هم از انسان بگیرند، درست در همان لحظه، این جنگ، به اوجِ عظمت و حقانیتِ خود میرسد.⁦🇵🇸⁩                                                        #آتش_بدون_دود.                                            #نادر_ابراهیمی.                                                                                                                   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر منم باباشو بیشتر از من دوست داره 

نمی‌دونم خودم حس میکنم اصلا مادر خوبی نبودم بخاطر شرایطی ک برام پیش اومد بچم خیلی تو دست و پا موند خیلی نشد براش وقت بذارم 

خدا کمکم کنه خوب شم بزاش جبران کنم

سرطان دارم میشه برای خوب شدنم حمد بخونی برام 🖤

من خیلی خیلی سرزنده و شاداب بودم همه میگفتن چه مادری بشی ولی شوهرم با من کاری کرد که بعضی وقتا شرمنده بچه هام میشم درسته از همه چیم میزنم واسه بچه هام خدا شاهده دارم جونمو میدم ولی بازم شرمندشونم تو انتخاب پدرشون

انسان گاه از خشم خویش آسیبی میبیند که هیچ دشمنی قادر به وارد آوردن آن نیست کوروش بزرگ
دارم تمام تلاشمو میکنم فقط اینکه زود عصبی میشم آزارم میده که دارم روش کار میکنم

من زود از کوره در میرم هرکار میکنم نمیتونم کنترل کنم داد نزنم

❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤
پسر منم باباشو بیشتر از من دوست داره  نمی‌دونم خودم حس میکنم اصلا مادر خوبی نبودم بخاطر شرایطی ...

مطمینم پسرت شرایطتو درک می‌کنه خوب میشی ایشالا از ته دل دعات کردم

انسان گاه از خشم خویش آسیبی میبیند که هیچ دشمنی قادر به وارد آوردن آن نیست کوروش بزرگ

پسرم ۵سالشه 

هروز بهم میگه مرسی ک مامانمی 

منم بهش میگم مرسی ک پسرمی 

بعد باهم‌میگیم خدایا مرسی ک ما مال همیم🤭

پسرم  مارو دوس داره ی اندازه اما ب من وابسته تره 

من کم کاری نکردم براش خودش اقتضای سنش واخلاقش یکم تخس و شبطونه ولجبازه گاهی جدی برخورد میکنیم ک حساب ببره ازمون 

به تنــهایی عـادت ڪن نه دوَسؔتـی مۘـاندگاࢪ اسؔـت نه یــاࢪے❤️‍🩹.!

من مامانم همه کار همه زحمت برام کشید و خیلی دوسش دارم انگشتم خون بیاد خودشو می‌کشه 

ولی دوس داشتم باهاش راحت باشم باهام رفیق باشه همیشه مادرایی ک با دخترشون راحتن و دوستن حسرت میخورم کاش مامان منم اینجوری بود