2777
2789

ما برای جهاز خواهرم خریدیم بله مارک خیلی خوبیه 

ولی بهتر از اون هست دولنگی ما داریم این مارکش بهترینه

از صدای سخن عشق ندیدم خوش تر یادگاری که در این گنبد دوار بماند...حضرت سعدی        Mona & Alison    married in 5/۱۲/۱۴۰۲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما برای جهاز خواهرم خریدیم بله مارک خیلی خوبیه  ولی بهتر از اون هست دولنگی ما داریم این مارکش ...

ببخشید اشتباه تایپ شده دلونگی

از صدای سخن عشق ندیدم خوش تر یادگاری که در این گنبد دوار بماند...حضرت سعدی        Mona & Alison    married in 5/۱۲/۱۴۰۲
همون بدون روغن میخوام  اخه همه تعریف تفال و فیلیپس رو میکنن  منم پولم نمیرسه🤭🤭

فیلیپس دوستم چندروز پیش گرفت ازقشم ۵وخرده ای 

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰
بزنم اینترنت ببینم چند قیمته 

گاسونیک هم مارک خوبیه خیلی خواهرم راضیه اونم یه کمی از گاسونیک گرون تره ولی به نظرم می ارزه بهترشو بگیری

گاسونیک هم مارک خوبیه خیلی خواهرم راضیه اونم یه کمی از گاسونیک گرون تره ولی به نظرم می ارزه بهترشو ب ...

مدل های مختلفی داره قیمتاشم متفاوته 

از ۲و۷۰۰هست به بالا 

گوسونیک هم از همون قیمت شروع میشه 

مدل های مختلفی داره قیمتاشم متفاوته  از ۲و۷۰۰هست به بالا  گوسونیک هم از همون قیمت شروع م ...

عزیزدلم تو دیوار نگاه کن اکثرا سرخ کن گذاشتن اک اک اصلا استفاده نکردن هم مارک دلونگی دارن هم گاسونیک عالی هستن اونام

عزیزدلم تو دیوار نگاه کن اکثرا سرخ کن گذاشتن اک اک اصلا استفاده نکردن هم مارک دلونگی دارن هم گاسونیک ...

اونا بدون روغن نیستن گلم 

دیدم میذارن از اون سرخ کن ها که کلی روغن میخواد