2777
2789
ممنون از راحیل جان به خاطر زحمت های این چهل روز. انشاء الله همه دوستان حاجت روا بشن
گاهی مرگ فقط جدا شدن روح از بدن نیست... دختر باشی و پدر برود تو برای همیشه مرده ای... 😢😢😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عروسای خوشگل تا اخر امسال منتظریم خبرای خوب بشنویم . خدایا به حق عل خودت بخت خوب قسمت همه کن . خدایا به آبروی حصرت زهرا قسم همه جونا خوشبخت بشن به خوشبختی اونا ما هم خوشبخت بشم💐💐💐💐💐💐
میشه برا حاجت روایی منم یه صلوات مهمونم کنید؟؟
حاجت همگیتون روا 😍😍😍 عروسیتون انشالله ..توروخدا عروس شدین ما رو هم دعا کنین 😢 .... انشالله به ارامشی برسین 💑👰💋💟👫
به اسمت قسم ! تو قلبم حرم داری دوستت دارم و میدونم دوستم داری 😔 ای که روشنی قلب منی !سرنوشتمو رقم میزنی با دعای مادرانه تو ؛من شدم حسینی و حسنی ای وای مادرم ای وای مادرم 😔نفسی لک الفداه بی بی بی حرم 😢 بی بی بی حرم😢
عزیزان ختم جدید خبرم کنینا 😉 ممنون شرکت میکنم
به اسمت قسم ! تو قلبم حرم داری دوستت دارم و میدونم دوستم داری 😔 ای که روشنی قلب منی !سرنوشتمو رقم میزنی با دعای مادرانه تو ؛من شدم حسینی و حسنی ای وای مادرم ای وای مادرم 😔نفسی لک الفداه بی بی بی حرم 😢 بی بی بی حرم😢
انشالله به حق این دعای معراج و این چهل روز همگی حاجت روا شیم هر کدومتون عروس شدید ما رو فراموش نکنیدا موقع عقد برا همه مجردا دعا کنید
کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
دوستان عزیز این چهل روز به نیت حاجت روایی همه شما عزیزان این ختم را گرفتیم امیدوارم بخت خوبی قسمت همه دوستان بشود و همه طعم خوشبختی را بچشن، امیدوارم یه دختر نازم بعدش خدا بهتون بده که واقعا لذت بخشه