2777
2789
عنوان

اینجا جای بچه بازی نیست

181 بازدید | 15 پست

یسره داری میخونی با اکسم چت کردم رلم بلاکم کرد با پارتنرم رفتیم خونه خالی همش شده بچه بازی تا چند سال پیش دهه هشتادیا نبودن سایت پاک بود اینجا فقط سایت مشاوره وراهنمایی خانومهای متاهله وبچه دار

الان دهه هشتادی داریم که ازدواج کرده و بچه داره

بگذریم ....خبری نیست...                                                  بزرگ شدن آرزویی بود که به امتحانش نمی ارزید.                  دلم میگیره از چیز هایی که یادمه 🙂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ولی در کل با حرف شما موافقم ولی اگر به حالا بچه ای که میاد اینجا راهنمایی کنیم و درست راهنمایی کنیم شاید کمی بتونیم به دختر سرزمین خودمون یاد بدیم که ارزشش خیلی بیشتر از این حرف هاست 

بگذریم ....خبری نیست...                                                  بزرگ شدن آرزویی بود که به امتحانش نمی ارزید.                  دلم میگیره از چیز هایی که یادمه 🙂

فشاری شدی؟🤣 

سایت برا بالای ۱۵ ساله عزیزم

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)                              

ولی در کل با حرف شما موافقم ولی اگر به حالا بچه ای که میاد اینجا راهنمایی کنیم و درست راهنمایی کنیم ...

نه اتفاقا بیشتریا اشتباه راهنمایی میکنن دختره میگه رام میگه بیا خونمون برام غذا بپز کاربره میگه حواست باشه میری وسیله جلوگیری ببر

نه اتفاقا بیشتریا اشتباه راهنمایی میکنن دختره میگه رام میگه بیا خونمون برام غذا بپز کاربره میگه حواس ...

خب همون دیگه میگم درست راهنمایی بشه ،نه چرت و پرت

ما باید یاد بگیریم با نسل جدید کنار بیایم و تفاوت ها رو بپذیریم 

بله تفاوت‌ها و بپزیریم نه آنقدر تفاوت که سیگار کشیدن دیروقت بیرون بودن وغیره روبپزیریم همین حرفارو زدید جامعه شده این

بله تفاوت‌ها و بپزیریم نه آنقدر تفاوت که سیگار کشیدن دیروقت بیرون بودن وغیره روبپزیریم همین حرفارو ز ...

من بهت گفتم تفاوت هارو بپذیر جامعه خراب شده ؟ 

سیگاری بودن بچه سیزده ساله چه ربطی به کاربران سایت داره ؟ 

تا تفاوت چی باشه

همون پست اولت ... در مورد رل و اکس و ..‌‌‌‌‌‌‌‌‌بخوایم نخواهیم این نسل در جامعه ما هستند باید تفاوت نسل خودمون با این نسل رو بپذیریم این بچه ها مثل نسل ما نیستن با دعوا کردنشون یا محدود کردنشون بشه نتیجه گرفت