2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بی انگیزه و ناامیدم ادم افسرده و ناراحتیم انگار مُردم اصلا زنده نیسم هیچچچ دلیلی واسه اینکه ن ...

این که نباس بری دع.. باید رو خودتت کار کنی

لااقل یکاری بکن که عوارض نداشته باشه 

این که نباس بری دع.. باید رو خودتت کار کنی لااقل یکاری بکن که عوارض نداشته باشه 

اخه بحث یکی دو روز نیس

از سه سال پیش اینجوریم فقط ی مدت فراموش میکنم دوباره بدتر میاد سراغم امسالم ک سال کنکورمه دیگ داره از پا درم میاره و هیچ راهی واسه خلاص شدن ازش ندارم

اخه بحث یکی دو روز نیس از سه سال پیش اینجوریم فقط ی مدت فراموش میکنم دوباره بدتر میاد سراغم امسالم ...

برو شمع تراپ قرآنی انجام بده نتیجه میگیری 👌 یکی از فامیلامون انجام داد بود مگفت خیلی بهتر شده

اره بهش پیام بده تو تلگرام عالیه قیمتم مناسب خودمم کار گرفتم عالیی  Fl_7890

@نی_نی_یار_پنج  

سلام

در مورد ایشون گفتین اگر یه بار دیگه تبلیغ دعانویس کردن بهتون بگم.

خودتون هم دفعه قبل باهاشون صحبت کردین و بهشون گفتین.

ممنون

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.