2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده 😓

109 بازدید | 9 پست

سلام خانما من باردارم ولی بجای اینک خوشحال باشم ناراحتم وقتی فهمیدم اول خداروشکر کردم که با دارو مشکلمو حل کرد نذاشت به ای وی اف بکشه،ولی من چون بچه اول مشکل داشت سقط کردم و متوجه شدیم با شوهرم ژن مشترک داریم باید سه ماهگیcvs بشم اصلا نمیتونم خوشحال باشم 

من خاطره خیلی بدی دارم 

الان میرم‌سونو بشم میمیرمو زنده میشم 

ای خدا من چکار کنم 

یعنی این بچه سالمه چرا حق نداشتم با خیال راحت از بارداریم لذت ببرم 😭😭😭خیلی حالم بده دلم نمیخواد زنده باشم 

تا قبل باردار شدنم انرژی مثبت داشتم الان که باردار شدم همش استرس همش فکرو خیال 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

ای خدا خودت دادی خودتم دستمو بگیر ناامیدم نکن مامانمو ناامید نکن رحم کن به مامانم 😭😭😭

ای خدا بمیرم برای دل خانوادم که چقدر غصمو خوردن 

😭😭😭ای کاش الان ازمایش داده بودم جوابش اومده بود 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زندگی همینه مث اینکه قرار نییت بشر تا زندس روی خوش ببینه.از طرفی ب این فک کنه ک حتما درست میشه

زندگی چی بود جز زجر

عزیزم پناه ببر به خدا ایشالا که نی نیت سالمه  مگه ازمایش ندادی غربارگری نرفتی؟

انشالله

سر این بچه ۵هفتمه باید بمونم ۱۱ هفتگی cvsبدم

سر اولی هم هم ازمایشو سونویی دادم حتی ام ار ای مغز جنینم دادم

من عقلم به کارای خدا نمیرسه ولی میدونم که همیشه وقتی از همه جا و همه کس ناامید شدی و دقیقا وقتی که اصلا فکرشو نمیکنی اتفاقی برات رقم میخوره که جز معجزه نمیشه اسمی براش گذاشت

من عقلم به کارای خدا نمیرسه ولی میدونم که همیشه وقتی از همه جا و همه کس ناامید شدی و دقیقا وقتی که ا ...

اه انشالله واقعا دلم شکسته بود و دعا کردم 

بند بند وجودم خدارو التماس میکرد 

سپردم به خودش گفتم خدایا بهم بده سالم بده 

باورت میشه حتی چیزی هوس میکنم دلم نمیاد به شوهرم بگم میگم معلوم نیست سرنوشت این بچه چی میشه