2777
2789

همش با اکانت های مختلف از شبکه های مختلف مزاحم شه و انواع و اقسام جرایم رایانه ای مثل هتک حیثیت و خراب کردن وجهه طرف و ایجاد پیج جعلی با اسم و عکس طرف انجام بده و مدارک زیادی داشته باشی که نشون بده کار خودشه اما خودش با پررویی زیر بار نره و طلبکار بشه چیکار میکنید میرید از خودش شکایت میکنید؟

✨🤍love me like you do

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از پلیس فتا کمک بگیر عزیزم 

با اجازت من یه پیام بذارم پایین

سلام عزیزای دلم

اگه میشه این لینک رو به اشتراک بذارید و اگه دوست داشتید خودتون هم امضاکنید

شاید یارانه پول کمی باشه ولی برای کسی که خیلی نیاز داره یه کمک کوچیکه و هر کسی این حق رو داره که یارانش مال خودش باشه نه مال سرپرستی که یه هزاری بهش نمیده 

ممنونم از کمکتون 

و اینکه این کارزار ها الکی نیست چون واقعا پیگیری میشه مثل اینکه 

https://www.karzar.net/54280

اره بابا یکی از فامیلامون میگفت یکی مزاحم تلفنی بوده اینام به فتا میگنو بعد چند روز طرف زنگ میزنه می ...

ببین این میدونی چیکار مبکنه با اکانت فیک میاد ولی من شماره هاشو دارم برم از خودش شکایت کنم ب اکانت هاش میرسن دیگه؟ جون یبار غیر مستقیم شکایت کردم فقط از اون اکانت های فیک نتیجه نداد وکیل بهم گفت از خودش شکایت کن مستقیم

✨🤍love me like you do
برم از خود شکایت کنم و مدارک رو ارائه بدم بالاخره خودشون با بازجویی و رصد اکانت ها متوجه میشن کار خو ...

آره عزیزم برو شکایت کن 

اینقدر تحت فشار میزارنش که اعتراف میکنه. 

فقط باهات دشمن نشه

اره متوجه میشن خودشون  مدرک هم دارین

اخه یبار فقط رفتم از اکانت های فیک شکایت کردم کار خیلی پیچیده شد و نتیجه نداد با ی وکیل صحبت کردم گفت چرا نرفتی مستقیم از خودش شکایت کنی بنظرت اینجوری دیه قطعی احضارش میکنن؟

✨🤍love me like you do
میگه کار من نیس با پررویی ولی من کلی مدرک دارم شکایت کنم از خودش احضارش میکنن ؟

شما برین طرح شکایت کنید، خودشون میرن صاحب اون اکانت ها رو پیدا میکنند، مشخص میشه راست میگه یا دروغ

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
آره عزیزم برو شکایت کن  اینقدر تحت فشار میزارنش که اعتراف میکنه.  فقط باهات دشمن نشه

همین الانشم دشمن شده ک اینکارارو میکنه دیگه چیکار کنم چاره ای برام گذاشته؟ داره با وجه و اعتبار من بازی میکنه با ی وکیل صحبت کردم گفت چرا مستقیم از خودش شکایت نکردی 

پس بلدن چجوری بازجویی کنن؟

✨🤍love me like you do
اخه یبار فقط رفتم از اکانت های فیک شکایت کردم کار خیلی پیچیده شد و نتیجه نداد با ی وکیل صحبت کردم گف ...

اگه ثابت کنی با توجه به اینکه شمارش افتاده ، اون ها هم چک کنن متوجه میشن

زندگی فقط ۱۰۰ سال اولش سخته