2777
2789

خدایا شکرت کار اداریمون درست شد.خدایا شکرت نوبت خوشبختی ما رسید.خدایا شکرت به عشقم رسیدم.خدایا شکرت دوری تمام شد.خدایا شکرت عقد کردیم.خدایا شکرت توی آغوششم.خدایا شکرت مامان پسرشم.خدایا شکرت نی نی تو شکمم لگد میزنه.خدایا شکرت برای باباش غذا درست کردم.خدایا شکرت باباشو بوسیدم.خدایا شکرت با هم میرقصیم.خدایا شکرت مهاجرت کردبم.خدایا شکرت هرروز زیباتر میشم.خدایا شکرت هرروز جوون تر میشم.خدایا شکرت خونمون قشنگه.خدایا شکرت پنجره خونمون بزرگه.خدایا شکرت برف امسالو کنار یار دیدم.خدایا شکرت زیر بارون با هم قدم زدیم.خدایا شکرت رفتیم کندوان.خدایا شکرت رفتیم اقامتگاه سوییسی های شمال.خدایا شکرت باهم رفتیم کنسرت امید.خدایا شکرت حلقه ازدواجم دستمه.خدایا شکرت بهم عشق دادی.خدایا شکرت که دوستم داری.خدایا شکرت عشقم برام جشن تولد گرفت.خدایا شکرت خواهرم با یه ادم خوب ازدواج کرد.خدایا شکرت منو جز خودت به کسی محتاج نکردی.خدایا بی نهایت دوستت دارم❤️

عیسی جان💜

از تو ممنونم که محبت کردی،ابروی من شذی پیش خدا و در بارگاه العی برای من دعا کردی...

مسیحا،

ممنونم که به من وصال یارو بخشیدی.

مسیحا،

بیصبرانه منتظر روز میلادتو تا بین بچه ها با دادن بادکنک از جانب شما،شادی پخش کنم❤️✨

تو زیباترین آرزوی منی💜