2777
2789
عنوان

خرید خونه

148 بازدید | 6 پست

خانوما راهکار بدین برای خرید خونه برا کسی ک پشتوانه نداره و اگه همه چیزشو بده میشه نهایتا یک ملیارد 

وامی چیزی نمیشناسین؟

یا نوع پس انداز کردن

تو اطرافیان چطور بودن؟

اگه حقوق ثابت داری یا حقوق خوب وام مسکت بگیر یک میلیارد تهران شهرستان ها ۴۸۰ تومن فکر کنم بیشترهم بدن ولی ۴۸۰ تومن قسطش میشه ماهی ۹۴۰۰ 😔😔😔

منم پرسیدم که از مستاجری نجات پیدا کنم

یه تبریزی عاشق ❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پولتو بزار بانک با پولش طلا و سکه بخر زیاد که شد بفروش ی خونه نقلی بخر چندسال دیگه بزرگش کن فامیلای ...

الان این پول طلا و زمینه 

هی بیشتر پس انداز کنم طلا اضافه کنم؟

میگم تا کی سه گرم چار گرم طلا بخرم ک بشه خونه☹️☹️☹️☹️

اگه حقوق ثابت داری یا حقوق خوب وام مسکت بگیر یک میلیارد تهران شهرستان ها ۴۸۰ تومن فکر کنم بیشترهم بد ...

اها

این وام مسکن اگه ادم بگیره دیگه مسکن ملی لغو میشه؟

اونم نوشتم ولی هیییییییییچ خبری نیس اصن انگار ن انگار

الان رکود بازار مسکنه یه تکون بخوره همه چی میره بالا بنطرم اطراف تهران شده بخر بقیه اشبده مستاجرگرون ...

من تهران نیستم 

فعلا طبقه بالا پدر شوهرمیم 

اذیت آنچنان نداره ولی خب مستقل نیستیم دیگه

همه دار و ندارمونم همینه 

بعضی وقتا انقد فکرم درگیر میشه ک نگو