2777
2789

خدایا حکمتت چیه به یکی سه تا چهار تا بچه عنایت می‌کنی ولی یکی چند سال درگیر میشه هزینه می‌کنه کلی درمان و دارو و هورمون آخرم نمیگیره . 

و الان تنها راهش رحم اجاره ای هست .

خدایا عشق را نصیب مان کن

دقیقا داشتم تاپیک اخر ایشون رو میخوندم به حکمت خدا فک میکردم 

@آوا_هسدم  

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زن داییم میگه نمیخام سقط کنم داییم نمی‌ذاره .

بعد خواهر شوهرم کارش هر روز گریه و دکتر و الآنم دیگه بدنش قبول نمیکنه دارو بخوره هورمونی باشه . باید جنین بذاره تو رحم اجاره ای

خدایا حکمتت چیه کاش اینام یه بچه داشتن

خدایا عشق را نصیب مان کن
چکار به کار خدا دارید اخه  حتما یه مشکلی هست که نشده  به تعداد بچه های اینو اون چکار دار ...

دیگه هرچی داشتن فروختن برا بچه دار شدن ولی با آی وی اف هم نشد . جنین ها از هفته نهم دیگه رسد نکردن

خدایا عشق را نصیب مان کن
کسی که دلش اصلا بچه نمیخاد بهش ناخواسته میده و میفتن تو چالش که چیکار کنن.  بعد اینا همش تیکه ...

فامیل باید یاد بگیره تیکه نندازه جای خدا خدایی نکنن اینا همش درسه

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

دقیقا داشتم تاپیک اخر ایشون رو میخوندم به حکمت خدا فک میکردم  @آوا_هسدم    

سرشکسته شدن انقد تلاش کردن و نشده. آی وی اف هم کردن از هفته نهم دیگه رشد نکردن جنین ها

خدایا عشق را نصیب مان کن
فامیل باید یاد بگیره تیکه نندازه جای خدا خدایی نکنن اینا همش درسه

خوب همه که با فرهنگ نیستن . 

طرف رو به راحتی خورد میکنن . با به جمله که پس چیکار میکنید خاله بازی میکنید چرا بچه دار نمیشید بیارید دیگه 

خدایا عشق را نصیب مان کن

عزیزم بعضی از رحم ها تا چهل سال هم باردار نمیشن وای بعد ممکنه بچه دار شدن 

نمونش تو قرآن هست دیگه همسر حضرت زکریا و همسر حضرت ابراهیم 

اینا که فقط صرف معجزه یا اینکه همسر پیامبر بودن نیست 

دلیل علمی داره

حالا خواهر شوهرتون طب اسلامی مراجعه کنه خیلی بهتر از دارو شیمیایی هست

همیشه مربوط به خدا نیست! گاهی سبک زندگی و تغذیمون مورد داره،گاهی ارثیه،گاهی عقلمون رو دادیم به مطالبِ مثلا علمی که توی سایتها و شبکه های مجازی میخوندیم و به شیوه اونها عمل کردیم،در حالی که دیگه همه میدونن که خیلی از این مطالب به صورت هدفمند درحال ایجاد نازایی در زنان و مردان هستند! نازایی زیاد شده و این بی دلیل نیست! به پزشک‌ها مختلف با تخصص های مختلف مراجعه کنید! قرار نیست مشکلمون رو فقط متخصصین نازایی پیدا کنن! 

اللهم عجل لولیک الفرج.مرگ بر اسرائیل تا قیامت✊ جانم فدای ایرانم❤❤❤ 

این دنیا خیلی عجیبه. ولی شاید یک دلیلی داره ما نمیدونیم که اسمش رو گذاشتن حکمت.

نمی‌دونم واقعا . با اینکه ما عروسا رو گاهی با مادرشوهرم بدجور چزوندن ولی بازم دلم نمیاد بگم که حقشه

خدایا عشق را نصیب مان کن
همیشه مربوط به خدا نیست! گاهی سبک زندگی و تغذیمون مورد داره،گاهی ارثیه،گاهی عقلمون رو دادیم به مطالب ...

برا نازایی یه جای خوب رفتن سه چهار سال درگیر بودن با کلی هزینه کلا چهار تا تخمک ازش گرفتن. تخمکش در حد صفر بوده طی آزمایشات . شوهرش مشکل نداره

خدایا عشق را نصیب مان کن
عزیزم بعضی از رحم ها تا چهل سال هم باردار نمیشن وای بعد ممکنه بچه دار شدن  نمونش تو قرآن هست د ...

ذخیره تخمکش در حد صفر بوده . توی دوسری تخمک کسی چهار تا تخمک در آوردن . دوتا گذاشتن که نگرفت . دو تا مونده که بذارم رحم اجاره ای

خدایا عشق را نصیب مان کن