2777
2789

چرا هیچ خواستگاری تو عمرم نداشتم😔

چرا حتی یه نفر🥲

نمیخوام تعریف خودم ولی ظاهرم خوبه قدم خوبه اخلاقمم خیلی خوبه

اما حتی یه نفر🥲

یه آدم حسابی منو نخواسته خانوادم خیلی خوبن معتبرن و پولدار و اجتماعی

ولی خواستگارا دوستام بهترینن دروغم نمیگن خودم دیدمشون چت هاشون رو داخل اینستا🥲 از ماماناشون هم شنیدم راجب خواستگاراشون

بعد ما تو شهر کوچیکیم خانواده پسرا هم میشناسیم

حسود نیستم من خیلی از اونا از هر لحاظ که فکرش کنید سرترم🥲

دانشجوام خیلی داخل اجتماعم

ولی حتی بگی یک نفر🥲💔

منو نخواسته🥲💔

یه بار یه مرد ۴۰ ساله علاف بیکار بهم پیشنهاد داد که بخوره تو سرش😒

چی بگم خواهر منم اینطور بودم عاشق شدم نیتمم ازدواج باهاش ازدواج کنم🤗اگه خدا بخواد قسمت بشه زودتر ازدواج کنم 🤗

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگران نباش سنت کمەحتما فکر میکنن بچە ای وقصد ازدواج‌نداری

آخه دوستامم همسن خودمن🥲💔

کلیی خواستگار دارن اما من یه دونه هم نداشتم

من هدفم ازدواج نیست اما چرا تاحالا به دل یه آدم درست حسابی نشستم؟🥲💔

باهم دوستین؟

بله ۵ سال باهمیم 🤗الانم خدمتش تموم شده ۲ هفته سرکار مشکلات مالی زیاد داره 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
چن سالتونه؟ شما و اون عشقتون پایدار🥲♥️ چه صبری🙃

من ۲۶ اون ۲۹ 😁گر صبرکنی زغوره حلوا سازی الان این قدر رفتم رو مخش مثل مته ک ازترسم رفت سرکار رگش خوابش گرفتم دستم گفتم نظر هیچکس نپرس راهنمای غلط کنن من خانومتم بدت نمیخوام توبازارم اینجا بهتر😁