2777
2789
عنوان

میشه لطفاً کمک کنید

27 بازدید | 2 پست

من نامزدم و قرارها که برام چله بیارن و من با نامزدم درمورد این موضوع حرف زدیم که خواهر من که تزیین کاره بدیم اون تزیین کنه بعد نمیدونم ی شبه خواهر انترش چی گفته که امروز میگه نمیخاد خواهر تو درست کنه خواهرام خودشون درست میکنن منم نمیخام درست کنم میخانه میوه ها و لباس هارو بریزم توی سینی ی پارچه بکشم روش بیارن بعد من نه عقد کردم نه جشن هیچی نگرفتم و قرار شده که چله رو جشن بگیریم که اینا دارن میرینن توش چیکار کنم الان

کسی که عاشِقِ گُربِه هاست 🐈‍⬛

انتر چیه دخترخوب هنوز عروسشون نشدی ازین واژه ها برازنده شما نست گلم با آرامش از نامزدت دلیل این کاررو سوال بپرس عزیزم شاید دلیل دیگه ای داشته باشه این روزا همه از بی پولی شرمنده همدیگه شدن قبل هرقضاوتی علتو جویا شی بهتره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.