2777
2789
عنوان

یکی بیاد به من بگه معنی فمینیست

423 بازدید | 35 پست

میدونم خیلی اسکلم ببخشید 🤣 تو یکی از تاپیک ها یکی بهم گفت الان کنجکاو شدم بدونم چیه ببخشید تروخدا

این دنیا دو روزه وقتی میگم دو روزه واقعا دو روزه 😂 ارزش نداره سر چیزای بیخود همو ناراحت کنیم .. من اصلا موقع نظر دادن یا بحث کردن به اسم کاربری توجه نمیکنم و فقط حرفامو میزنم یهو میبینی یه تاپیک باهات بحث کردم و یه تاپیک هم نظر بودم مگه این که انقدری دعوا کرده باشم که اسمت تو ذهنم بمونه . اصلا از دعوا و اینا خوشم نمیاد اصلا هم دوست ندارم کسی رو ناراحت کنم اگه یه جا واقعا مقصر نبودی و الکی پریدم بهت مطمئن باش تاپیک میزنم ازت عذر خواهی میکنم 😃 نمونش تو تاپیکام هست 😁 همون تاپیک که عنوان زدم کاربر عزیز ازت معذرت می‌خوام . فقط می‌خوام بگم اگه کار اشتباهی کردی حداقل قبولش کن به فکر غرورت نباش شاید اگه مغرور باشی و به غرورت صدمه بزنی حداقل یکی دیگه رو به ناحق ناراحت نمیکنی ... من اصلا از دعوا خوشم نمیاد هیشکی حق نداره تو سایت با من قهر باشه به زور آشتی میکنم 😁😁😁🤕🤕 همون تاپیکی که زدم بیا با هم بحث نکنیم .. دوست قشنگم @عشقم_لیمینهو هم نظر با من در سریال های کره ای 🤣

مدافع حقوق زنان 

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طرفدار برابری زن و مرد

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

یعنی برابری زن مرد 

یه‌صلوات‌میفرستی‌واسه یکی شدن حکمت‌خدا‌وحاجت دلمفرستادی بگوبرات‌بفرستم:)برماگذشت‌آنچه‌نباید‌میگذشت‌باقی عمر‌هرچه‌بادا بادا حکمت‌خدا‌انگار‌نمیخواد‌بادلم یکی شه وقلبم شکسته   دنبال‌چیزی‌توتاتاپیکام‌میگردی‌‌‌‌گل‌من؟                                                 این کاربری در دست یکنفره یاد گرفتم خودم باشم واسه پرسیدن مشکلاتم خجالت نشکم

دفاع از حقوق زن و برابری

گرچه دچار انحرافاتی شده اما مهم اینه اصل موضوع اوکی بوده سرچ کن بخون 

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..

فمنیست یعنی من 

خدا وصف حالم در اینکه خداا معجزه میکنه با صبری که بهمون خدا نگاهش مهربون هر چیزیو به وقتش بهمون میده بر بالشتی که مرگ پرنده پر است نمیتوان خواب پرواز دید 🕊🕊🕊یعنی دل نشکنیم کسیو جدا نکنیم از کسی غیبت نکنیم مسخره نکنیمممم اصلا گناه جدا از گناه میگن سوزن به خودت بزن جوال دوز به دیگران که بفهمی چه دردی داره وقتی دیگران رو از خودت نامید میکنی به خاطر حرفامون توی زندگی بیشتر از همه هم عاشق نماز خوندن باشید مثل مننن🦋الله اکبر💮💮⚘💮💮خدامحافظ انسان های دل پاک مهربان 

فمینیست سه تا موج اصلی و یه موج نوین داره هر کدومشون یه دیدگاه و رسالتی دارن، نمیشه کلی گفت، موج اول دنبال حق رای بودن و حقوق مساوی، الان یه مقدار متفاوت شده... بعضی اصولشون به نفع زنه اما در یک نگاه و جهانبینی کلی خیلی جاها به اسم برابری باعث سوء استفاده از زن بوده، فمینیست های رادیکال خیلی افراطی هستن

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
طرفدار حقوق زنان در همه چیز ...برابری جنسیتی

آها مرسی 

یکی تو یه تاپیک به من گفت نظراتتون خیلی فمینیستی هست به نظرتون فحش داد یا تعریف کرد؟

این دنیا دو روزه وقتی میگم دو روزه واقعا دو روزه 😂 ارزش نداره سر چیزای بیخود همو ناراحت کنیم .. من اصلا موقع نظر دادن یا بحث کردن به اسم کاربری توجه نمیکنم و فقط حرفامو میزنم یهو میبینی یه تاپیک باهات بحث کردم و یه تاپیک هم نظر بودم مگه این که انقدری دعوا کرده باشم که اسمت تو ذهنم بمونه . اصلا از دعوا و اینا خوشم نمیاد اصلا هم دوست ندارم کسی رو ناراحت کنم اگه یه جا واقعا مقصر نبودی و الکی پریدم بهت مطمئن باش تاپیک میزنم ازت عذر خواهی میکنم 😃 نمونش تو تاپیکام هست 😁 همون تاپیک که عنوان زدم کاربر عزیز ازت معذرت می‌خوام . فقط می‌خوام بگم اگه کار اشتباهی کردی حداقل قبولش کن به فکر غرورت نباش شاید اگه مغرور باشی و به غرورت صدمه بزنی حداقل یکی دیگه رو به ناحق ناراحت نمیکنی ... من اصلا از دعوا خوشم نمیاد هیشکی حق نداره تو سایت با من قهر باشه به زور آشتی میکنم 😁😁😁🤕🤕 همون تاپیکی که زدم بیا با هم بحث نکنیم .. دوست قشنگم @عشقم_لیمینهو هم نظر با من در سریال های کره ای 🤣

فمنیزم یا فمنیسم یک تفکر و مکتبه به کسایی که قبولش دارن و خودشون رو عضوی از این تفکر میدونن و براش فعالیت میکنن یا حتی می جنگن فمنیست میگن..

فمنیست ها در طول تاریخ خیلی به زنها خدمت کردند مثلا قبلا حتی شلوار پوشیدن برای خانم ها ممنون بود و خیلی از قوانین دیگه که عوض شده..

الان هم فمنیست ها دارن تلاش میکنن که تبعیض بین زن و مرد و جنسیت زدگی رو از بین ببرن..

حالت افراطیش هم هست که اونارو به عنوان ضد مرد ها میشناسن

اینکه بیش از حد برابری مرد ستیز باشی و میگن فمنیست

درواقع فمنیست ها اعتقاد دارن مرد ها وجودشون ضروری نیست و زن ها میتونن از پس کارای خودشون بر بیان و الکی پشت تمام عقاید مزخرفی که دارن میگن ما برابری میخوایم ولی برابری نمیخوان مرد برده میخوان

بنظر من دو طرف اشتباهه ستیزی چه از نوع زن چه از نوع مرد اشتباهه برابری یعنی یک سری کار هایی که از توانایی زن خارج هست رو مرد انجام بده و کار هایی که مرد مغزش هندل نمیکنه و ظریف کاری داره رو زن انجام بده 

ولی متاسفانه اینقدر مغزای مردم خراب شده که ذهنیت ها داره به سمت و سوی زننده میره ..خدا به داد نسل های آینده برسه..

- اِنسانیت تنها دینیست که پِیروان چَندانی ندارد. 🤍🕊