2777
2789

نشنیدم

من بچه خوب خانواده بودم آخرشم کسی ازم راضی نبود شما بچه خوب خانواده نباشید⚜......................................... ریپ بزن حرف بزنیم چرا میترکونی مریض .هرچقد بترکم برمیگردم پس زحمت نکش خواستم بهت بگم:«واسه همه‌ی اون روزایی که، حس کردی با یه نخ به زندگی وصلی وبازم از پسش بر اومدی، ازت ممنونم»❤️‍🩹🫂چهار عاملی که باعث میشه رابطه شما پایدارتر باشه:- اوقات زیادی را باهم سپری کنید، یعنی بیشتر وقت باهم بگذرونید سفر بیشتر برید.- گذشت داشته باشید، همیشه رو حرف خودتون پا فشاری نکنید سعی کن همدیگرو ببخشید.- از هم دیگه تعریف کنید، قربون صدقه همدیگه برید و باهم دیگه شوخی بکنید.- به حریم شخصی همدیگه احترام بزارید، به یکدیگر بی‌احترامی نکنید و سعی کن همیشه مراقب یکدیگر باشید.👌زن جماعت توی هر سنی بنده ی توجه مردشه، مثلا الان مادربزرگم با ۶۵ سال سن نشسته داره گریه میکنه ک چرا بابابزرگم از صبح بهش کم توجه کرده ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله استفاده میکنم

قرعه‌کشی کارت جادویی مختص بانک تجارته عزیزم

آدرش شعبه مورد نظرو دادن؟ ک مراجعه کنید؟ بعد اینکه تایم اداری تماس گرفتن؟

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

قرعه‌کشی کارت جادویی مختص بانک تجارته عزیزم آدرش شعبه مورد نظرو دادن؟ ک مراجعه کنید؟ بعد اینکه تایم ...

اره ساعت نه و نیم صبح تماس گرفتن گفتن ساعت‌های اخر که بانک خلوته بیاین برای مصاحبه عکس و فیلم بفرستیم تهران بعد مبلغ بزنن به کارتون منم نرفتم فکر کردم تبلیغه یا الکی

منم نشنیدم سرچ کردم گوگل اسمم هم بود ولی شک کردم این همه برنده از هر استان

حالا جایزت چی هست؟

من بچه خوب خانواده بودم آخرشم کسی ازم راضی نبود شما بچه خوب خانواده نباشید⚜......................................... ریپ بزن حرف بزنیم چرا میترکونی مریض .هرچقد بترکم برمیگردم پس زحمت نکش خواستم بهت بگم:«واسه همه‌ی اون روزایی که، حس کردی با یه نخ به زندگی وصلی وبازم از پسش بر اومدی، ازت ممنونم»❤️‍🩹🫂چهار عاملی که باعث میشه رابطه شما پایدارتر باشه:- اوقات زیادی را باهم سپری کنید، یعنی بیشتر وقت باهم بگذرونید سفر بیشتر برید.- گذشت داشته باشید، همیشه رو حرف خودتون پا فشاری نکنید سعی کن همدیگرو ببخشید.- از هم دیگه تعریف کنید، قربون صدقه همدیگه برید و باهم دیگه شوخی بکنید.- به حریم شخصی همدیگه احترام بزارید، به یکدیگر بی‌احترامی نکنید و سعی کن همیشه مراقب یکدیگر باشید.👌زن جماعت توی هر سنی بنده ی توجه مردشه، مثلا الان مادربزرگم با ۶۵ سال سن نشسته داره گریه میکنه ک چرا بابابزرگم از صبح بهش کم توجه کرده ...
۲۵میلیون

خدابده برکت

اره ساعت نه و نیم صبح تماس گرفتن گفتن ساعت‌های اخر که بانک خلوته بیاین برای مصاحبه عکس و فیلم بفرستی ...

میرفتی خب گلم

بانک بود جای بدی نبود ک باید آدرس بانک میداد بهتون ، اگ غیر اون بود یعنی الکی

اسمتونم ک تو سایت بوده

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

میرفتی خب گلم بانک بود جای بدی نبود ک باید آدرس بانک میداد بهتون ، اگ غیر اون بود یعنی الکی اسمتون ...

بانک میدونم کجاست گفتش همونجا که حساب باز کردی شعبه فلان از بس بهم گفتن الکی کلاهبرداریه که منصرف شدم