2777
2789
عنوان

دلم از نامزدم خیلی گرفته

1171 بازدید | 11 پست

چند روز قبل کمرم درد میکرد چون پریود بودم یه کم بعدشم دستمو بریدم میسوخت هر دفعه که به شوهرم میگفتم دیروز که باهم قرار بود بریم تا اومد دنبالم نشستیم دستمو که بریده بود گرفت خب دردم گرفت تا گفتم دردم گرفت گفت مادر من چخارتا بچه زاییده بزرگ کرده تو این سن هست هنوز یادم نیست بگه جاییم درد میکنه بعد تو همش تو این سن در حال ناله ای😔من میخوام براک بچه بیاری و فلان بعد تا من ناراحت شدم شروع کرد به بوسیدن و معذرتخواهی ولی همش الکیه میدونم واقعا از حرفش ناراحت شدم😔😔

من باتوکل خدا به آغوش تو خواهم رسید😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با آرزوى موفقيت در آينده زندگيتون

انسانيت شخصيت اصالت سعه ى صدر (بهترين رفيقم اول خدا بعد آقام امام حسين) اول بترس از خدا دوم بترس از كسى كه از خدا نميترسد                                  
عزیزم خیلی مودبانه بگو نسل مادرت که خودشونو فدای همه میکردن تموم شده میتونه یه زن هم نسل مادرش بگیر ...

خیلی جملتون قشنگه و پر از معنیه😔 کاش اون لحظه اینو گفته بودم

😒😔😔

چرا ناراحت ميشى نميدونم چرا عجله واسه ازدواج و بد بخت شدن داريد عقلت بايد جلوى احساست حركت كنه 

انسانيت شخصيت اصالت سعه ى صدر (بهترين رفيقم اول خدا بعد آقام امام حسين) اول بترس از خدا دوم بترس از كسى كه از خدا نميترسد                                  
چرا ناراحت ميشى نميدونم چرا عجله واسه ازدواج و بد بخت شدن داريد عقلت بايد جلوى احساست حركت كنه 

من والا عجله نکردم من متولد ۶۴ هستم همسرمم ۵۸‌ و هر دو ازدواج اولمونه یعنی تا الان صبر کردیم که مثلا با درایت بیشتر ازدواج کنیم

چطور ناراحت نشم قطعا شما خانم نیستی وقتی من به همسرم میگم جایم درد میکنه باید یه جورایی حالمو خوب کنه نه بگه مادر من هنوز تا الان نگفته جاییش درد میکنه 😒

چطور ناراحت نشم قطعا شما خانم نیستی وقتی من به همسرم میگم جایم درد میکنه باید یه جورایی حالمو خوب کن ...

خب منم ميگم كه وقتى طرفت بت همين راحتى شمارو با مادرش مقايسه ميكنه و بلد نيست با يك خانوم چطور برخورد كنه و نازشو بكشه واسعه رفتن زير يك سقف عجله نكنيييييد

خب منم ميگم كه وقتى طرفت بت همين راحتى شمارو با مادرش مقايسه ميكنه و بلد نيست با يك خانوم چطور برخور ...

دیگه رفتیم تمامـ شد عقدیم البته خوبیهایی هم داره