2777
2789

بهش گفتم دمت گرم اون روز دلداریم دادی هوام داشتی ک حالم بد بود ... اخه اون خیلی نگران من بود قشنگ همه فکرش پیش من بود معلوم بود.....اون منو میبینه هول میشه بیچاره دست و پاش کلا گم میکنه😂🤦🏿‍♀️

امروز داشتیم حرف میزدیم گف عشق منی.... واای😶🥲🤣🤣کاملا ام جدی بود اصلا شوخی و تیکه کلام هم نبود......

بچها سکته کردم..... 

ینی از من خوشش میاد؟

بنده زبان خصوصی تدریس میکنم مجازی. ساعتی ۵۰ اگر خواستید در خدمتم پیام بدید یا درخواست دوستی بدید هماهنگ کنیم

قبلنم گفته بود تو نخواستی من باشم برات.... میگف تو چرا با من نمیای بریم بیرون باهم یا مثلا بریم چیزی بخوریم؟؟ 

میگف هر کار داشتی ب خودم بگو.... تو از همه بهتری... بهترینشونی..

خیلی معذب بودم پیشش.... البته قبلا سگ محلش کردم بیچاررو😂اون موقع نمیفهمیدم الان یکم فقط یکم شک کردم... میگم ینی این از من خوشش میاد؟؟ عایا؟

بنده زبان خصوصی تدریس میکنم مجازی. ساعتی ۵۰ اگر خواستید در خدمتم پیام بدید یا درخواست دوستی بدید هماهنگ کنیم

نه همینجوری گفته

خرداد ۱۴۰۳ : میشه لطفا برای پدربزرگم دعا کنید؟ دیابت زده به چشمش بینایی‌ش فوق‌العاده ضعیف شده. هر چند ماه می‌بریمش شیراز پیش دکتر فروردین به چشماش شوک الکتریکی میدن / دی ۱۴۰۳ : پدربزرگم فوت کرد. دیگه الان چشماش خوبِ خوب شده / بیاید برای رفته‌هامون فاتحه بفرستیم؛ اونایی که از زندگیمون رفتن ولی از قلب و خاطرمون نه. سفرشون به سلامت. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دیگه 

ولی چیزی نگو ببین چی میگه باز 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

نه همینجوری گفته

همینجوری ی پسر ب دختر همین حرفو میاد بزنه؟؟ تو همینطوری میری ب ی پسر بگی عشق منی؟😐😒

همینجوری ی پسر ب دختر همین حرفو میاد بزنه؟؟ تو همینطوری میری ب ی پسر بگی عشق منی؟😐😒

خب تو تک تک کلماتت اصرار داری بگی که از تو خوشش میاد، دوست داری همینو بهت بگیم، پس آره خوشش میاد

خرداد ۱۴۰۳ : میشه لطفا برای پدربزرگم دعا کنید؟ دیابت زده به چشمش بینایی‌ش فوق‌العاده ضعیف شده. هر چند ماه می‌بریمش شیراز پیش دکتر فروردین به چشماش شوک الکتریکی میدن / دی ۱۴۰۳ : پدربزرگم فوت کرد. دیگه الان چشماش خوبِ خوب شده / بیاید برای رفته‌هامون فاتحه بفرستیم؛ اونایی که از زندگیمون رفتن ولی از قلب و خاطرمون نه. سفرشون به سلامت.