2777
2789

سلام خانم من الان هشت ساله شب یلدا میرم خونه ی پدر شوهرم .واقعا بهم بد میگذره .یعنی از حرکات بچگانه مادرشوهرم بگم حال همتون بد میشه 

سه تا میز می‌کنه از خوراکی .بعد می‌دونه من از ژله بدم میاد یه ظرف ژله میگیره دستش به من تعارف می‌کنه و آجیل و هر چیزی که به نظرش خیلی جذابه رو میزاره جلوی شوهرم و خودش .شوهرم چند بار بهش تذکر داده در غیاب خودم و این خانم یکم رفتارش اصلاح شده ولی من از اونجا متنفرم .تا نشسته داره کارایی که عروسان و پسرای دیگه برای پدر مادراشون میکنن میگه و کلا خیلی فضاش سنه .بخدا بخاطر خوراکی و این چیزا نیس .من از اینکه مجبورم برم اونجا و شب به این قشنگی رو با این فرد بگذرونیم حالم بده میشه دیگه .اونقدر شوهرم از پدر و مادرش خجالت می‌کشه که حتی روش نمیشه جلوشون بهم تعارف کنه و کلا خانواده س چهار نفرن.نه جاری دارم و نه خواهر شوهر

شوهرتم ببر خونه مادرت 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایا این تاپیکو تموم میشه بعد میریم سراغ اینکه چرا روز زن بم کادو نداد بعد روز مرد چی بگیرم بعد عید و چهارشنبه سوری رسما سرویس میشیم

من فکر کنم جهان دیگری هم هست                                                                 خدا بگو جهان دیگری داری🌏🖤

ب و خونه مادرت اونم خونه مادرش اینجوری بهتره

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

امسال یه کار بدتری هم در حقم انجام داده که من الان یه ماهه باهاش قهرم .امشب به شوهرم گفتم شب یلدا چکار می‌کنی.گفت مثل هر سال دیگه .آخه خانوادتون کم جمعیتن و ما هم که مریم خودشون سه نفر میمونه.منم به شوهرم گفتم من دیگه امسال میرم پیش مادرم.پسرمم دوساعت بیاد پیش من و دو ساعت بیاد پیش خودت(یعنی شوهرم)

گفتم راه دومش اینه که سه تایید بمونیم خونمون

خب من ک اصلن بدون شوهرم نمیتونم این شبو بگذرونم چرا نمیشینین خونه خودتون؟ والا من هرسال خونه ی خودمونیم خیلی هم خوش میگذره با دخترام همچیییییی درست میکنیم کلی عکس میگیریم هیچ سالی نرفتم جایی شوهرمم دوست نداره میگه خونه خودمون راحت تر هستیم

اگر دیدین بیش از ۶ ماه تاپیک نزدم بدونید که دیگه نفس نمیکشم لطفان برام فاتحه بخونید🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

من از سر شب دارم غصه میخورم .من از مجردی عاشق شب یلدا بودم و دورهمی.چرا من امسال باید خانوادم نصف باشه .

شوهرم طفلی درک میکنم پدرشون خیلی دوست داره و نمیخاد تنهاش بزاره. من میخام بدونم اینکه ما پیش هم نباشیم خیلی بد؟؟؟؟

خب یه دوساعت همگی برید خونه مادرشوهرت بعدش برید.خونه.خودتون ،چرا جدا جدا اینجوری که خوش نمیگذره به ادم

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......