2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من الان خودم تحت فشارم خیلی اذیت کردم خودمو

ببین ی ماهیو هرچی محکم تر تو دستت نگه داری زودتر از دستت می‌ره

من طرف می‌ره شیفت تا ۳شب آخرشم بهش میگم خسته نباشی حوصله داریاا کسی بخواد بره می‌ره حالا تو هی محدود کن

من اینقدر گیر دادم و قهر کردم یک هفته ای باهام کات کرد الانم دلتنگشم

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻
همیشه یادت باشه زیاد یه نفرو تو منگنه بزاری  کارشو پنهونی انجام میده

عه شمایی 

چه خبر از پسر سوپری یه /؟

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

میزارم بره گیر نمیدم  ولی بیشتر از همه واسه من وقت میزاره  بهش‌اعتماد دارم

طرفم پسر خوبیه اما دوستاش اهل زر زدن هستن اصن ترس دارم باهاشون باشه خداییش زیادم اهل دوست و...نیست بیشتر کار می‌کنه گاهی دلش میخواد تفریح کنه

پسر خوبیه داریم بیشتر اشنا میشیم

خب خداروشکر عزیزم   

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد